Du er helt sikkert stødt ind i ordet ’bookmaker’ før, men hvad er en bookmaker i det hele taget? Hvad laver sådan en bookmaker? Og hvorfor er det vigtigt at vide? Læs med her, hvis du vil have svar på alt dette.  

Hvad er en bookmaker?  

En bookmaker arbejder med at udbyde odds. Det vil altså sige, at hvis man vædder penge på eksempelvis sport, spil, underholdning eller politik, er det en bookmaker, der har udarbejdet oddset. Man kunne derfor også godt kalde en bookmaker for en spiludbyder. Dermed sagt er en bookmaker ikke en enkeltperson men faktisk derimod en hel virksomhed, som lever af at udbyde spil og odds. Der findes rigtig mange spiludbydere i Danmark, og du kan helt sikkert nævne et par stykker, hvis du tænker dig godt om. 

Hvem er den bedste bookmaker?  

Hvem der er de bedste danske bookmakers? Der er et rigtig svært spørgsmål, for der findes utroligt mange dygtige og kompetente bookmakers. Hvilken bookmaker, som du skal vælge, afhænger selvfølgelig også af, hvad du har tænkt dig at spille penge på. Det mest normale og hyppigste, som folk spiller på, er forskellige sportsgrene såsom fodbold, tennis, håndbold og cykling. Man kan dog også spille på politik og diverse former for underholdning såsom tv eller giftemål. Husk dog altid at spille ansvarligt. Det er superfedt at vinde, men lige så træls at tabe. Man skal kunne holde til begge dele. 

Hvad kan man spille på?  

Det er faktisk næsten nemmere at svare på, hvad man IKKE kan spille på. Der findes simpelthen så mange forskellige odds, og der kommer hele tiden flere til. Langt de fleste spiller på sportsgrene, hvor fodbold virkelig dominerer området. Når det gælder fodboldkampe, kan man jo f.eks. spille på slutresultatet af en kamp, hvor mange mål, der bliver scoret, eller hvem der scorer det første mål. Det her er blot nogle få eksempler på, hvad man kan spille penge på, når det gælder fodbold. Her gælder det også, at odds på sport som regel er liveodds. Det betyder, at du kan spille på en kamp, mens selve kampen bliver spillet. Dermed ændrer dine odds sig hele tiden i forløbet, og du kan derfor også trække dem tilbage, hvis du ikke lige føler, at spillet går din vej. Du får dog selvfølgelig ikke alle dine penge tilbage i så fald, men du kan redde lidt af dem.