Det kan være meget overvældende at skulle starte på et nyt studie. Der er enormt mange nye ting at forholde sig til og for mange unge betyder en studiestart også, at de flytter på egne ben og pludselig skal til at leve alene eller sammen med en roomie. Det er mange nye ting på en gang, og derfor kan det også være svært og forvirrende at holde styr på alle de ting, som det nye hjem skal indeholde. Her kan vi hjælpe dig lidt på vej med, hvad der kan være godt at have for dig som ny studerende. Det er bestemt ikke nødvendigt, men det kan være en hjælp til dig.

En printer

Det kan være smart at have sin egen printer i hjemmet, så du ikke er afhængig af at skulle printe ud på bibliotek. Hver gang, at der er noget, hvor du synes, at det kunne være smart at printe, kan du bare gøre det hjemmefra uden at skulle ud nogle steder. Det er en kæmpe fordel at have i sit hjem, og du kan få en mindre printer, så den ikke fylder så meget. Her skal du dog også huske, at den også skal have en toner, måske Brother TN2320 toner, og du kan se på, hvilken toner den skal bruge. Det kan eksempelvis være en Brother toner.

En iPad

Dette er overhovedet ikke nødvendigt, og det er blot, hvis du er på jagt efter mere tech i dit hjem, der kan gøre dit liv lidt nemmere. En iPad kan være nem at læse på, hvis du skal læse nogle tekster online til dit studie. Det er lidt mere behageligt at sidde med iPad end en computer, hvis du skal læse, og så kan du jo nemt tage den med ind i sengen.