Et år på efterskole er det perfekte valg for alle unge, der trænger til en pause fra det seriøse skoleliv efter 10 år folkeskole eller privatskole. For selvom en efterskole også er en skole, så kan den på ingen måde sammenlignes med det, som foregår i en normal grundskole.

På en efterskole har du nemlig mulighed for at lære ting, du ikke kan lære særligt mange andre steder, hvorfor et år på efterskole byder på rigtig mange muligheder for udvikling på flere forskellige områder.

Dertil vil en efterskole give dig minder og venner for livet, da du kommer til at bo med andre unge på skolen, hvilket vil resultere i et helt unikt sammenhold, som vil vare i rigtig mange år.

Lyder det som noget for dig? Så handler det bare om at gå i gang med at lede efter den helt rigtige efterskole for dig. Hvis du eksempelvis elsker teater og går med drømme om at blive skuespiller, kan du vælge at tage et år på teaterefterskole.

Hvad lærer du på teaterefterskole?

På en teaterefterskole er det naturligvis skuespillet, som er i centrum. Du vil således blive trænet i at udvikle dine evner som skuespiller, hvilket vil foregå gennem en lang række forskellige øvelser i det daglige.

I undervisningen vil du bl.a. komme til at træne:

  • Kropsbeherskelse
  • Din selvtillid
  • Dine koncentrations- og samarbejdsevner

Disse og mange andre evner er grundlaget for godt skuespil, og du kan være helt sikker på, at du får trænet alle skuespillets facetter under et år på teaterefterskole. Derfor lærer du også om bl.a. retorik, dans, mime, monolog og meget andet, som alt sammen vil være med til at klæde dig rigtig god på til at tage skridtet videre mod at blive professionel skuespiller, hvis du har fået mere blod på tanden, når dit efterskoleår er ovre.