Frankrig er kendt for romantik, et vidunderligt køkken, verdens bedste vine, mode, kunst, arkitektur og naturligvis et smukt klingende sprog – der ofte kaldes ’det smukkeste sprog i verden’.

Der er intet at sige til, at danskere hvert eneste år valfarter til store franske metropoler såvel som de fantastiske kystområder, hvor solen står højt, havet ligger stille og fisken er frisk.

Frankrig har nærmest en overflod af kultur og charme, og den gode nyhed er, at du kan få del i den!

Elsker du landet, så lær sproget!

Hvis du virkelig vil ind under huden på franskmændene og gerne vil forstå landet, er dine chancer uendeligt meget større, hvis du lære sproget. Franskmænd møder ofte kritik for at være modvillige til at kommunikere på engelsk, hvorfor det giver endnu bedre mening at lære deres sprog.

Unge i Danmark har i den forbindelse særligt gode kort på hånden, da man i visse folkeskoler og på gymnasier har mulighed for at lære sproget. Her kan man få styr på sprogets strukturer og opbygge sit ordforråd, men vil man tale som en lokal, må man rejse ud og opleve sprog og kultur side om side. I den forbindelse anbefaler vi en sprogskole i Frankrig.

Sprogskolen: lev og lære side om side

En sprogskole i Frankrig er det ideelle sted for dig, der gerne vil udmærke dig i det franske. Man kan lære rigtig meget ved at gå i skole, men det er svært at sammenligne med at bo og lære samtidig i det land, hvor man vil lære sproget.

Når du både går i skole og bor i et land, hvor formålet er at blive bedre til sproget, vil skolegangen og opholdet understøtte hinanden på kryds og tværs. Du lærer fortsat i skolen, men meget mere fokuseret end sporadisk klasseundervisning blandet med andre fag over en hel skoledag. På sprogskolen i Frankrig er det sproget, der er i fokus – sammen med den kulturelle forståelse.

Men selv når du har fri, vil du høre de lokale, lære at begå dig i deres tempo og ser kropssprog i sammenspil med de sagte ord. De kombinationer styrker dine kundskaber – og samtidig vil succesoplevelser booste din selvtillid, hvilket gavner din lyst og evne til at fortsætte med at lære.

En sprogskole er bestemt at anbefale!