Hvis du snart skal til at i gang med studie, så kan det være meget overvældende, og der kan være mange ting, som man skal tage stilling til. Det kan være, at du mangler lidt gode råd til, hvordan du kommer godt i gang med dit studie? Hvis det er tilfældet, så er du på den rette artikel. Det er nemlig lige præcis det, som det skal handle om. Så hvis du læser med her, kan du altså give dig selv de bedste vilkår for at komme godt i gang. Der kan nemlig være en del ting, man skal anskaffe sig.

 

Du bliver glad for at have en printer

Det er ikke strengt nødvendigt at have en printer som studerende, men det er med garanti noget, som du som studerende kommer til at sætte pris på at have. Der kan f.eks. være mange tidspunkter, hvor man skal læse noget, som man gerne vil gøre i papirform. Det kan f.eks. være, at man synes, det er anstrengende at sidde og kigge ind i en skærm mange timer ad gangen. Det kan f.eks. også være meget lettere lige at strege ud, hvis man har det i papirform. Hvis du gerne vil have en printer, så find en printer her.

 

Sekundær litteratur bliver din ven

Når man begynder på et nyt studie, så er det helt naturligt, hvis man synes, at det er svært at læse de svære tekster. Man har sandsynligvis aldrig prøve at læse på så højt et niveau før, så det er helt naturligt, at man har svært ved det. Her kommer du til at finde ud af, at sekundær litteratur er helt fantastisk. Nu ved du det allerede på forhånd, så nu kan du være godt forberedt.

 

En god taske

Når man er studerende, så vil man ofte gøre meget for at spare penge. Derfor kan det også være, at du ikke vil bruge penge på offentlig transport, hvis det er muligt for dig at gå til studiet. Men selv hvis du ikke skal så langt, så kan du nok godt regne med, at det er en tung taske, du har på ryggen. Derfor er det en god idé at købe en god taske, så du sørger for at skåne ryggen.

Blyanter, overstregningstuscher og alt det der

Det er igen ikke strengt nødvendigt at have disse ting, men det er noget, der kan være med til at gøre det at studere en del mere pædagogisk og spiseligt. Det kan være, at du skal i gang med at købe et godt kit, så du kan komme i gang. Det er lidt som dengang, hvor man skulle begynde i skole, og man fik lov til at få en masse nye ting.

 

En god opsparing ved siden

Hvis du har mulighed for det, så er det en kæmpe fordel, hvis du har mulighed for at have en opsparing med dig, når du begynder at studere. Det er hårdt at leve på en SU, og man kan derfor have brug for at have nogle ekstra penge til slutningen (eller midt på) måneden.