Det er bare ikke alle, der er født til at skære sig gennem vandet som en delfin i badetøj. Nogle af os har svært ved at svømme og det er ikke så fedt, hvis der står en tur i svømmehallen eller til stranden på skemaet.

Er du en af dem, der ikke har helt styr på svømningen og ikke har lyst til at ligge og plaske rundt i børnebassinet, når du skal i svømmehallen med vennerne, så læs med der!

Top checket guide for begyndere

Elitesvømmeren Daniel Johannesen har på sin webshop også en blog og her kan du læse om en række forskellige vand- og svømmerelaterede emner – måske ikke umiddelbart noget for dig, hvis du i forvejen ikke er en vandhund. Men, der ligger blandt andet en guide til, hvordan du lærer at svømme rigtigt. Det er en let og overskuelig guide til, hvordan du kan komme fra at være en af dem, der får livredderen op af stolen, når du går i vandet til en af dem, der glider fuldstændig ubesværet gennemvandet bane efter bane.

Ud over en udførlig beskrivelse af, hvad du skal gøre ligger der en masse gode videoer, der også viser, hvordan det skal gøres i praksis, hvilket er virkelig rart, hvis du er helt nybegynder eller bare er bedre til at forstå tingene, når du ser dem frem for at læse dem.

Vidste du, at svømning er god træning?

Der er ikke kun en fordel at læse guiden, fordi den kan hjælpe dig når du skal svømme med vennerne, men også fordi svømning faktisk er rigtig god træning, der kan være med til at give dig en flot og markeret krop med brede skuldre og stærke arme og ben.

Det er ikke os alle, der synes det er det fede at gå i træningscenteret eller løbe den ene kilometer efter den anden, men en tur i svømmehallen er noget rigtig mange er glade for og hvorfor så ikke udnytte chancen for at komme lidt i form og træne musklerne? Under alle omstændigheder er der ingen undskyldning for ikke at blive en gedigen svømmer, hvis du læser Daniels guide!