Hvis du er et ungt menneske med en særlig kærlighed for at dyrke sport, skal du helt sikkert overveje at tage et år på idrætsefterskole. Er du ved at slutte niende klasse eller ved at starte i niende klasse, så kan du stadig nå at skrive dig op til et år på efterskole.

Efterskole er noget du kan gøre i dit sidste år af folkeskolen, eller vælge at gøre efter folkeskolen. Mange vælger et år på efterskole efter folkeskolen, da de har brug for et år hvor de finder ud af, hvad de egentlig gerne vil læse videre til.

Hvis du har mulighed for det, er et år på en efterskole virkelig givende. Hvad du kan få ud af at gå på efterskole, kan du læse om her.

Gør det, du brænder for

Når du skal vælge efterskole, er det oplagt at finde en efterskole, der passer til dine interesser. Nu hvor du for eksempel nyder at dyrke idræt, og er det oplagt at skrive dig op til en idrætsefterskole.

Når du gør det, kommer du også til møde en masse på din egen alder, som brænder for det samme som dig. I kan sammen udleve jeres passion, jeres kompetencer inden for idræt og ikke mindst have det utrolig sjovt, mens I gør alt dette sammen.

Du kan kun gøre det én gang i livet

Det er nu at du har alderen til at tage på efterskole, og du vil fortryde det, hvis du ikke gør det. De fleste som har været på efterskole, kan skrive under på, at det er en oplevelse for livet og et af de bedste år, de har har haft.

Og det er da en mulighed, der er for god til at glippe, synes du ikke også det?