Har du længe været på udkig efter en helt allergivenlig sut til dit skønne barn, så vil BIBS sutter falde lige i din smag. BIBS sutter er helt allergivenlige, og dermed er de perfekte til de helt mindste. BIBS sutter er OEKO-TEX certificerede, dermed indeholder de ingen sundhedsskadelige kemikalier, der kan skade forældrenes lille guldklump. BIBS sutter er produceret under sikre og bæredygtige forhold, som resulterer i et lækkert og kvalitetsrigt produkt.

 

BIBS sutter er perfekte til de helt mindste, der har en følsom og sart hud, da sutterne ikke vil irriterer barnets sarte hud. BIBS sutter er fremstillet af de bedste materialer, som giver en fantastisk kvalitet. Sutterne er fremstillet ud af 100 procent naturlige materialer, dermed kan man i den grad kalde det et bæredygtigt produkt, der tager hensyn til de kommende generationer. De skønne BIBS sutter er ekstremt holdbare, og dermed vil barnet have svært ved at bide sutterne i stykker pga. den gode og holdbare kvalitet. Find din nye BIBS sut på www.littlehappy.dk/bibs-sutter.

 

 

 

 

 

Bæredygtige og allergivenlige sutter

 

BIBS sutter har mange skønne fordele, som gør det til den perfekte sut for de helt mindste. BIBS sutter er fremstillet af et ekstremt slidstærkt materiale. Sutterne er ekstremt allergivenlige, dermed kan forældre nemt slippe for diverse bekymringer, da barnet hverken vil få eller udvikle diverse former for allergier, når barnet anvender de skønne og unikke BIBS sutter. Dermed er sutterne ekstremt gode til børn, der har større tendens til at udvikle allergi, da sutterne er fremstillet af silikone, som er et syntetisk og industrielt materiale.

 

BIBS sutter vil falde i smagen hos enhver, selv hos det kræsne barn. Barnet vil elske at have en sut fra BIBS, da BIBS sutter fås i de flotteste og mest iøjnefaldende farver, både til drenge og piger. Sutterne har både neutrale og iøjnefaldende farver, som til hver en tid vil passe til barnets nuttede outfit. Sutterne har de smukkeste faconer, som passer perfekt til ethvert barn. Sutterne har et smukt element, som skaber en skøn og unik helhed.

 

  • BIBS sutter er fremstillet af 100 procent naturlige materialer, og er dermed et bæredygtigt produkt

 

  • BIBS sutter er allergivenlige, da de er OEKO-TEX mærkede, som giver en garanti for, at produktet ikke indeholder diverse former for sundhedsskadelige stoffer, som kan skade den lille

 

  • BIBS sutter er ekstremt nemme at holde rene, da de tåler at blive skoldet, uden de tager skade. BIBS sutter er ekstremt gode til spædbørn, da immunforsvaret ikke er fuldt udviklet

 

  • BIBS sutter er smagsfri og lugtfri

 

Væsentligt med bæredygtige produkter

 

Den bæredygtige udvikling ift. produktion af produkter er særlig væsentligt, da dette omhandler at sikre fremtiden for de kommende generationer og vore jord. Det er vigtigt at virksomheder sørger for at benytte sig er naturlige materialer, da det udslipper mindre CO2 under produktionen. Derudover er det vigtigt, at de forskellige brands sørger for at udvikle allergivenlige produkter, for at undgå barnet udvikler diverse former for allergier.  Derfor er det vigtigt, at barnet har en bæredygtig og ikke mindst allergivenlig sut. BIBS designer de mest bæredygtige sutter og ikke mindst allergivenlige sutter med de smukkeste design i de fineste farver.