Det er altid spændende, når du når til det punkt i dit liv, hvor dine venner og du selv begynder at flytte hjemmefra. Selvom det er spændende og nyt, er det også både udfordrende og nervepirrende pludselig at skulle stå på egne ben.

Hvis du har en ven, der lige er flyttet hjemmefra, har du måske lyst til at give ham en indflyttergave. Men hvad kan du egentlig give ham i gave?

Giv ham en praktisk indflyttergave

Der er rigtig mange forskellige ting, der skal købes i forbindelse med sådan en flytning. Din ven skal ud og have alting for første gang. Der er ting, der er sjove og mindre sjove at bruge penge på. Det er sådan noget som tørrestativ, støvsuger, rengøringsmidler, lagener m.m., der kan være mindre sjovt at bruge penge på.

Når du skal finde på en indflyttergave, kan du vælge at købe ham noget praktisk til hans nye hjem, som han har brug for, men som er træls at bruge penge på selv.

Giv ham en pause fra flytterod

Det kan godt være noget af et kaos at flytte hjemmefra. Hvis du vil give din ven en pause fra alt flytterod- og kaos, kan du give ham en eller anden oplevelse for dig og ham. Du kan f.eks. tage ham med ud og spise, til ølsmagning, ud og køre gokart eller noget helt fjerde. Uanset hvad er det rart at få en lille pause fra alt det, der fylder ens hoved i øjeblikket.

Du kender helt sikkert din ven godt og ved, hvad han ville elske at bruge tiden på, når han skal koble af. I virkeligheden behøver det heller ikke være noget vildt og voldsomt, for selv en filmaften derhjemme med snacks og dyner i sofaen, kan være lige det, han har brug for.