Dette indhold er sponsoreret

Da Disney-filmen Frost havde premiere anden juledag i 2013, tog den danskerne med storm. Det skyldes dels den gode historie, de farverige karakterer og det gennemførte vinterunivers, som måske endda i højere grad appellerer til os i norden, ind til de fleste andre lande i verden. Efter premieren gik det stærkt, og inden længe havde de fleste danske børn både bamser og skoletasker med Frost-motiver. Frost er stadig uhyrlig populær blandt både voksne og børn, og skal dit barn have sit første armbåndsur, kan du også finde børneur med Frost og Frozen motiver.

Derfor er Frost så populær

Frost er fortællingen om to søstre, der er vidt forskellige, men som stadig elsker hinanden. Det er også fortællingen om det store pres, der hører med et stort ansvar og om indre usikkerhed og sorg. Frost formidler altså store følelser, men fortalt på en måde, der giver mening for både børn og voksne. Den kredit skal i høj grad tildeles fortællingens fantastiske karakterer, der både dækker over smukke prinsesser med skæve personligheder, en skør og klodset snemand og en rar og varm sneblokkesælger. Derudover er vinteruniverset utroligt gennemført og tilfører fortællingen en helt magisk og eventyrlig stemning.

Lad dit barn udleve sit vintereventyr året rundt

Frost er et hit, fordi at historien holder hele året rundt og dét på trods, at fortællingen udspiller sig i et koldt og snedækket kongerige. Frost-motiver findes da også både på badetøj og på badedyr, selvom motiverne står i kontrast til sandstrande og varme solskinsdage. Er dit barn også helt vild med Elsa, Anna og Olaf, vil han eller hun med garanti også elske at modtage et armbåndsur med Frost-motiv. At lære børn om klokken gennem sjove og personlige ure, er en god måde til at opretholde motivationen og interessen omkring emnet.

Gå all-in på at lære dit barn klokken

Frost er så god en fortælling og så godt et brand, at det er kommet for at blive. I forlængelse heraf føler flere forældre måske, at deres børn har et overdrevet forhold til og behov for Frost i deres liv. Interessen for Frost er dog ikke værd at udfordre, og du kan i stedet med fordel udnytte interessen til at lære dit barn om forskellige ting. Er i ved at lære om klokken, kan du for eksempelvis inkludere universets karakterer i processen for at opretholde motivationen. Det kan du for eksempelvis gøre gennem tegninger af frost beklædte urskiver, og ved at snakke om tid og klokkeslæt, når i ser Frost sammen.