Du er nok godt klar over, at det kræver mange forskellige ting at flytte hjemmefra – men det er altså let at blive overrasket over, hvor mange ting det rent faktisk er. Selvfølgelig er der nogle ting, du nok godt kan undvære i den første tid, hvis du f.eks. bare skal bo i en studiebolig under dit studie, men bare denne simple livsstil kræver altså alligevel rigtig mange genstande, der skal pakkes i flyttekassen.

Inventar til soveværelset

Uanset om det er et studie, der er grund til din udflytning eller ej, er søvn utrolig vigtigt. For det første er flytningen en krævende proces, og du vil helt sikkert være træt. Men søvn har du stadig brug for, efter du er kommet på plads i den nye bolig, så en god seng er altså et must i dit nye hjem efter udflytningen – sammen med alt det andet, du har brug for i dit soveværelse selvfølgelig!

Inventar til køkkenet

Som studerende er det måske lidt begrænset, hvor vilde måltider du vil få fremstillet i køkkenet. Men det er alligevel rart nok at have muligheden for at lave mad, når du en gang imellem føler for det – eller hvis du nu får gæster. Der er mange forskellige ting, du kan få brug for i køkkenet – det kunne f.eks. være service, pander og gryder, kokkeknive, skærebrætter, osv.

Håndklæder, sengetøj, og alle de andre ting du ikke tænker på

Når du skal flytte hjemmefra, er der selvfølgelig nogle ting, der virker vigtigere end andre – og så er der de ting, du sagtens kan komme til at glemme. F.eks. kan du jo ikke undvære ting som håndklæder og sengetøj, men det er alligevel ikke lige det, der ligger øverst oppe på huskelisten inde i hjernen.