HP er synonymt med nogle af de bedste printere til erhvervsbrug på markedet, herunder dem i HP LaserJet-, HP PageWide- og HP DesignJet-serierne. Men brandet har også for længst slået sig fast på markedet for både bærbare og stationære PC’er til brug på kontorer. Desuden har HP i dag løsninger i form af avancerede dockingstationer, der gør det nemt at koble en bærbar op på en skærm, fx en skærm fra HP der kan findes i tre hovedserier alt efter funktionaliteter.

Hvis du skal finde nye computere, skærme eller printere til kontoret, er HP’s teknologier værd at have lid til. Her kan du lære om, hvad denne verdenskendte it-producent har af løsninger.

Mange typer stationære og bærbare fra HP

Bærbare og stationære HP-computere fordeler sig på tre primære klasser: Pro-, Elite- og Z-klasserne. Alt efter om vi taler bærbar eller stationær computer, skal du så tilføje hhv. ”Book” eller ”Desk” efter klassebetegnelse. Pro-computere er billige og gode til gængs kontorarbejde, mens Elite- og Z-computere kan klare de kapacitetskrævende processer, som videoredigering.

Hvilke HP-skærme kan du vælge mellem?

HP-skærme eksisterer også i tre overordnede klasser, her P-serien, E-serien og Z-serien, hvor førstnævnte er billige skærme til kontorarbejde, mens E-serien rent æstetisk og ergonomisk befinder sig et trin højere, og skærme fra Z-serien bringer det bedste frem i grafikker og video.

HP-printere til erhverv finder du i flere serier

Printere fra HP gør du også klogt i at investere i, og som sagt findes de som LaserJet-printere med høj printkvalitet, PageWide-printere til at tåle store arbejdsmængder ad gangen, og så DesignJet-printere til storformater, fx plancher med grafikker. Har du ikke brug for PageWide-printere eller print af høj kvalitet, kan simple OfficeJet-printere dog også være tilstrækkelige.

Således er der HP-printere til hvert et kontor, hvert et ønske om kvalitet samt ethvert budget.