Klistermærker har utallige anvendelsesmuligheder. Klistermærker bliver både brugt som opmærkning, reklame eller bare for sjov. I denne artikel får du inspiration til hvordan du kan bruge klistermærker.

 • Del et budskab med klistermærker:
  Klistermærker er oplagte som en del af din branding eller reklame. Klistermærker bliver af velgørenheds-, og menneskerettighedsorganisationer tit uddelt som en del af en kampagne, hvor håbet er at klistermærkerne bliver sat på biler, postkasser eller andre personlige ejendele, som bliver taget med i skole og på arbejde. På denne måde får organisationen bag delt sit budskab billigt.

 • Klistermærker til pynt:
  Flotte klistermærker er gennem tiden blevet brugt som pynt på mange dagbøger, børneværelser og lignende. Mange voksne bruger også klistermærker til at sætte uden på deres kalendere, computere eller opladere for at have et særligt kendetegn på deres ejendele. Klistermærker bliver også brugt i scrapbooks eller i de moderne bulletjournals.

 • Klistermærker til at organisere:
  Klistermærker eller etiketter er nemme at bruge, når du gerne vil skabe orden og organisere. Uanset om det er på børneværelset, kontoret, lageret eller i kælderen er det nemt at skabe systemer med klistermærker.

 • Klistermærker til opmærkning:
  I de fleste daginstitutioner er det et stort ønske fra personalet at børnenes ejendele har påsat navn. I stedet for at skrive med en sprittusch er klistermærker med navn et billigt alternativ som I kan sætte på madkasser, drikkedunke osv. Se også efter de smarte klistermærker der udviklet til tøj.

 • Klistermærker i børnehøjde:
  For nogle børn er det vigtigt med en struktureret hverdag, der følger et skema. Her kan klistermærkerne fungere som et belønningssystem. Når barnet har udført et punkt på dagsskemaet får det et klistermærke, som det kan klistre på sit skema. Ved at designe jeres egne klistermærker med symboler der passer til jeres barn, får I et brugbart system, der er nemt at følge.