Det får mange pigehjerter til at banke, når de hører navnen Marcus og Matinus. Der er simpelthen noget helt særligt over de to norske superstjerner, som har taget piger og drenge med storm verden over. Men hvad er det egentlig, som er så specielt ved Marcus og Matinus?

De ser godt ud

Selvom det langt fra er hele historien, så gør det selvfølgelig ikke noget, at Marcus og Martinus ser ganske godt ud. Selvom de er ganske unge, så er deres look først og fremmest virkelig stilet, og det får de fleste til at spærre øjnene op i første omgang.

De ser samtidig chamerende ud, og Marcus og Martinus ved, hvor skabet skal stå, så når der skal charmes. De færreste kan derfor stå for dem, når de først trækker smilet frem.

At Marcus og Martinus er tvillinger er ikke svært at få øje på, og derfor er det ifølge mange piger også svært at sige, hvem de er mest vilde med, og hvem der ser bedst ud. Der er dog selvfølgelig et par kendetegn ved dem begge, selvom de godt nok ligner hinanden meget.

Martinus har en lille naturlig skønhedsplet omkring munden, som gør ham nem at kende. Han har i øvrigt oftest kortere hår end sin tvillingebror, hvilket gør det nemt at kende – med mindre de selvfølgelig skifter rundt…

De er charmerende

De ser ikke kun charmerende ud – de er også dødcharmerende. De bliver ofte spurgt, om de har kærester, og det skyldes altså, at rigtig mange verden over godt kunne tænke sig at få fingre i den titel hos en af de to.

Tjekker du deres profiler ud på de sociale medier, vil du igen blive bekræftet i, at Marcus og Martinus er charmerende. De er smilende, de ser altid ud til at have det sjovt, og de har bare et look og en fremtoning, som kun Marcus og Martinus kan have det.

Mere end musik

Der er ingen grund til at neglisere, at Marcus og Martinus er mest kendt for deres musik. Det er den, som bliver spillet på streamingtjenester, og det er her, de for alvor har gjort deres indtog. Når det er sagt, betyder det dog ikke, at det er det eneste, de har beskæftiget sig med.

De to vidunderdrenge har nemlig også lavet mange andre ting, som har fået mere eller mindre succes. De har også udgivet en bog, hvor fans kan læse om deres liv, siden de var ganske små. Det er nok umiddelbart noget, som er mest interessant, hvis man er rigtig fan af Marcus og Martinus.

Sådan startede karrieren

I manges optik blev de to drenge ret pludseligt populære, og det var svært at finde ud af, hvor det hele pludselig kom fra. Det skete dog, da de vandt Junior MGP tilbage i 2012. Det var det, som for alvor  gjorde, at karrieren tog fart.

Herefter begyndte de at turnere, og på deres efterfølgende album skete der noget magisk. Et par store hit fik populariteten til at eksplodere. Siden er det kun gået én vej for Marcus og Martinus.