Uanset om du er førstegangsfødende eller venter dit andet eller tredje barn, så er der mange ting, du skal have styr på, og det er rart at være godt forberedt, når babyen melder sin ankomst. Men hvordan forbereder du dig egentlig bedst muligt på babyens ankomst? Det kan du læse meget mere om lige her.

Lav en tjekliste over vigtigt babyudstyr

Der er som sagt mange ting, man skal have styr på, inden baybyen kommer til verden. For at gøre forberedelsen lidt mere overskuelig, kan du med fordel lave en tjekliste over det babyudstyr, I har brug for – det kan være alt lige fra stofbleer og sutteflasker til barnevogn og slyngevugger.

Har du brug for inspiration til tjeklisten, så læs mere om Moonboon. De har et stort udvalg af bæredygtigt og økologisk udstyr til babyer og børn.

Færdiggør indretningen i babyværelset

Det er meget forskelligt, hvornår folk begynder at indrette babyværelset. Nogle begynder flere måneder før, hvorimod andre ikke har værelset klar før efter fødslen. Det er om end en god idé at gå i gang i god tid. Det vil give dig tid til at finde de rette ting, og du kan gå og nusse om indretningen, uden at du skal stresse over det. Derudover vil det give dig mindre at tænke på op til termin.

Nyd den sidste tid som gravid

Føler du, at din mave kan springe når som helst, og stresser du over, at du endnu ikke har købt alle de ting, der skal købes ind til babyens ankomst? Bare rolig, der er ingen grund til at stresse, for du skal nok nå det hele! Det bedste råd til at blive klar til babyens ankomst, det er altså at nyde den sidste tid som gravid sammen med din partner, inden 2 bliver til 3.