Vi har nok alle sammen et ønske om at spare op, hvis vi kan, og det er da altid rart at se, at ens opsparing vokser, og så kan man endelig komme på den rejse der, som du måske har drømt om længe. Men problemet er, at det ikke altid føles som en mulighed at spare op, og det er det heller ikke, hvis du har en lav indkomst. Dog kan det være, at du ikke er i den situation, og derfor føler du også et behov for at kunne spare op, men du kan godt se, at du har et højt forbrug. Der er dog måder at bringe det ned på.

Sæt et budget og hold det

Det er selvfølgelig svært altid lige at overholde de aftaler, som du laver med dig selv, fordi det er jo kun dig selv, som du ender med at skuffe. Men at sætte et budget for indkøb af tøj er en god idé, så du også kan begynde at holde øje med, hvor meget du egentlig bruger på det, og hvor stort behov, som du har for nyt tøj. Du kan også altid købe tøj på tilbud, hvor du hermed nemt kan få meget mere for pengene – se eksempel the new tilbud og udsalg.

Børn

Det kan godt være, at du kan se, at det er dine børn, der er den dyreste udgift, og det er jo meget normalt. Men det kan være, at du har svært ved at sige nej, og så er det klart, at det udvikler sig og på en måned, kan det blive meget, meget dyrt. Du kan se på luxkidz.dk for at se, om der ikke er nogle tilbud på nogle af de ting, som du måske alligevel skal købe til dine børn.