Horsens er en fin provinsperle, hvor natur, kultur og byliv eksisterer i smuk forening. Byen er for såvel studerende som familier og singler, der ønsker et roligt sted at slå sig ned, uden det bliver lidt for landligt. Muligheder for lejebolig i Horsens reflekterer dette, da du kan finde såvel centralt beliggende etværelseslejligheder til ca. 3.500 kr. som flere større familielejemål.

Flere uddannelser i Horsens at vælge fra

Overvejer du at studere i Horsens, har du flere muligheder. Du kan fx finde VIA University College i byen, hvor de på deres campus i Horsens har uddannelserne sygeplejerske, pædagog, byggetekniker, eksportingeniør og flere engelsksprogede uddannelser. Alternativt kan du på Erhvervsakademi Dania i Horsens læse både til handels- og administrationsøkonom.

Grønne områder til fryd for alle

Horsens rummer masser af grønne områder til fryd for alle. Såvel børnefamilier med behov for steder at søge til, så de små kan forbrænde energien, som par og singler kan have gavn af at tage en gåtur gennem naturreservatet Nørrestrand eller op ad Sukkertoppen, der er en af Danmarks største bakker. Nævnes kan også Slaggård Banke, der byder på masser af gravhøje.

Kultur og shopping i Horsens

Seværdigheder i Horsens tæller Fængslet, der er et spændende museum, som giver dig indblik i de vilkår, fanger historisk har levet under. Du kan handle ind i shoppecentret bytorvHorsens, tjekke tilbud på Søndergade, landets bredeste gågade, eller tage til stationsbyerne Brædstrup mellem Horsens og Silkeborg eller Odder nordøst fra Horsens for at besøge skønne butikker.

Find central lejebolig i Horsens

Horsens har masser at byde på, hvilket du nok kan fornemme. Tjek, hvilke boliger er til leje netop nu, og hvordan de ligger i forhold til alt det, byen har at byde på inden for kultur, natur og uddannelse. Svært er det ikke at finde bolig til SU- eller familievenlige priser – så bare led!