Børn er søde, sjove og så har de en del krudt i numsen. Det skal de på en eller anden måde ud med. Det kan enten være gennem lej, men også gennem at skrige og gøre de voksne en smule irriteret. De fleste vil nok foretrække det første, hvilket du kan hjælpe på vej. Børn bliver altid dejligt trætte af at lege udenfor, men det kan være lidt af en kamp at få dem til at gå ud. Du kan med forskellige genstande gøre det mere attraktivt for dit barn at gå ud i haven, så der ikke er så meget brok.

De tre genstande

Disse tre genstande er noget, som alle børn elsker. Det kan både få fantasien i gang, men også den vilde side af børnene. Dette kan gøre, at de kan forbrænde alt deres krudt, så de sover som en sten om natten:

  • Gyngen: Gynger er noget af det sjoveste man kan finde. Den giver dig mulighed for at kunne komme virkelig højt op, og du kan også få en flyvetur, hvis du hopper af fra toppen. Der kan laves mange sjove leje med en gynge, f.eks. hvem der gynger højest, eller hvem der kan hoppe længst fra gyngen. Du kan købe gynger her, hvis du er interesseret i et gyngestativ med tilhørende gynger.

  • Trampolinen: Trampolinen er et andet godt bud, på en aktivitet som virkelig kan gøre dine børn trætte og forpustede. Du kan også her føle dig vægtløs og få en lille flyvetur. Dine børn vil elske trampolinens enestående egenskab til at få tyngdekraften til at føles mindre.

  • Legehuset: De to andre bud får forbrændt en masse energi hos dine børn, men legehuset kalder mere på deres fantasi, som også er meget sundt. De kan lege mange lege i legehuset. Det er kun fantasien, som sætter grænser.