Makeup mærket Sandstone er lavet med en vision om det rene, allergivenlige og naturlige. Derfor bruger producenterne bag mærket kun ingredienser af højeste kvalitet og med stort fokus på, at man ikke skal få allergiske reaktioner ved brug af produkterne. Sandstone er stolt af at skabe makeup, som du kan stole på og anvende med tillid til, at mange af produkterne ikke vil forårsage hudirritationer eller anden allergisk reaktion.

Der er bestemt ikke gået ned på kvalitet, selvom Sandstone produkterne ikke indeholder alle mulige former for kemiske stoffer. Du kan derfor få flotte makeup looks uden at skulle bekymre dig om, hvad du putter på ansigtet. Mange af deres produkter er AllergyCertified, hvilket betyder, at du trygt kan stole på, at de ikke indeholder allergifremkaldende stoffer.

Du kan også få mange forskellige produkter til et super flot makeup look – Sandstone har nemlig det hele. Deres primer fås i to varianter, så du kan få en til det, dit ansigt har brug for. Den findes i “hydrate and protect”, som er rigtig god, hvis du har tør hud, samt “glowing skin”, hvis du er til en skinende base. Derudover kan du både få flydende og mineral foundation, alt efter hvad du er mest til. Så har vi concealer og mineral pudder, så du har alt til den perfekte base til dit makeup look.

Hvis vi fortsætter med produkter til selve ansigtet, så kan du hos Sandstone også få en contour palette, så du kan forme og definere dit ansigt, som du har lyst til. Så er der selvfølgelig også bronzer til at bringe lidt mere liv til dit ansigt. Hvis man ser på de produkter Sandstone har, der er AllergyCertified, så har de faktisk ikke en blush. Dog har de et par super fine øjenskygger, som du med fordel kan bruge til lidt farve på kinderne. Vi anbefaler farverne: rusty, red clay, woops eller orange.

Man kan jo sagtens bruge produkterne til mere end bare det, der står derpå. Til dine øjenbryn kan du også med fordel bruge øjenskygge til at definere dem. Dernæst kan du bruge brow gel, som Sandstone har både med farve og uden.

Til øjnene har Sandstone selvfølgelig eye primer, øjenskygger i alverdens farver og både brun, sort og vandfast mascara. Læberne skal man selvfølgelig ikke glemme, så her har Sandstone både forskellige farvede læbestifter og lipglaces.