De fleste kvinder kender det. Man skal have en stropløs kjole på eller en kjole med åben ryg, og man vil ikke have, at ens bh skal være tydelig. Hvad gør man? Brysttape er vejen frem.

Hvad er brysttape?

Brysttape er løsningen til kvinder, der gerne vil have at deres brystvorter ikke er synlige igennem det tøj, de har på, men som ikke vil have en bh på. Det er et lille stykke tape, som ofte er lavet i silikone, som man taper på sine brystvorter og således skjuler man dem under tøjet helt uden at være nødsaget til at tage en faktisk bh på. Brysttape kan genbruges og er skånsomt for de sensitive brystvorter.

En selvsiddende bh

tiva.dk kan man købe en selvsiddende bh, hvis man har brug for at få løftet brysterne lidt samtidig med, at man gerne vil slippe for at bruge en rigtig bh. Man taper simpelthen bare silikoneformen på, som er udformet efter, hvordan bryster ser ud, og voila, så har man bare styr på sine bryster resten af dagen.

Tapen dækker kun foran, den bevæger sig ikke om på ryggen, og dette tillader at man kan tage en bluse eller kjole på med åben ryg og have en smuk, bar ryg.

Til kvinder med mindre bryster

Hvis man ikke har så meget bryst, der skal holdes oppe, kan man med fordel vælge at købe brysttape med brystvorteskjulere. Det er rigtig smart, fordi det ingenting fylder under tøjet og derfor er meget diskret uden at man skal bekymre sig om, at de folk man møder i løbet af sin dag kan se ens brystvorter igennem tøjet.

Hvis man ikke har så store bryster kan dette være en god løsning, fordi disse former for brysttape kan ikke bære særlig meget vægt.