Wiki er et dansk mærke, der laver badetøj til kvinder i alle størrelser. Deres kollektion byder på både bikinier, tankinier og badedragter i gode pasformer og i farvestrålende prints. Wiki sætter fokus på at lave badetøj, som passer flest mulige danske kvinder og giver den bedste støtte til både store og små barme – fra A til H skål og størrelse 70-95 cm i omkreds. Wiki laver badetøj både med og uden fyld, så du kan føle dig godt tilpas i dit badetøj – uanset størrelse og præferencer.

Føl dig godt tilpas på stranden i badetøj der passer til dig

Wiki badetøj giver dig mulighed for at føle dig godt tilpas på stranden. Wiki har et bredt udvalg af badetøj, der passer til alle kvinder. Deres store udvalg af badedragter, tankinier og bikinier kommer i serier, der kan mixes og matches, så du har mulighed for at sammensætte badetøjet, der passer bedst til dig. Wiki’s badetøj er desuden lavet i flotte designs, så du kan føle dig godt tilpas på stranden – og se godt ud!

Sommer, sol og Wiki badetøj

Når sommeren nærmer sig, er det tid til at tænke på at købe nyt badetøj. Wiki har et stort udvalg af badetøj i flotte designs og farver. Wiki’s badetøj giver dig mulighed for at vælge det badetøj, som du føler dig bedst tilpas i. Mange kvinder føler sig desværre begrænsede på stranden, fordi de ikke har lyst til at vise deres mave frem. Wiki badetøj lader dig sammensætte et sæt badetøj, som lader dig fremvise det, du er stolt af (og gemme de områder, du helst ikke vil vise frem på stranden).

Så, hvis du vil føle dig godt tilpas på stranden i år, bør du tage et kig på Wiki’s skønne udvalg af badetøj. Du kan finde lige det sæt badetøj, der passer bedst til dig – og som gør, at du kan nyde sommeren på stranden i fulde drag! Wiki’s badetøj er med til at gøre din strandferie endnu bedre.