Dette indhold er sponsoreret

Det er koldt og mørkt udenfor, og når man står halv frysende og kigger ind i skabet om morgenen er det ikke der, man har mest lyst til at være kreativ med sit tøjvalg. Vi kender vist alle, hvordan man bare rækker ud efter den samme sorte striktrøje hver morgen, og pludselig bliver den sorte striktrøje vinter uniformen år efter år. Men der er mange gode grunde til, hvorfor man skal prøve at være lidt mere kreativ med ens tøjvalg.

Farver gør en glad

Man har hørt det mange gange, men det gør det ikke mindre sandt. Farver gør en glad. Så i stedet for at række efter den samme grå eller sorte striktrøje, så prøv i stedet at tage en gul eller lyserød strik på. De lysere og mere sprudlende farver bringer lidt forårsstemning ind i tilværelsen, hvilket kan være tiltrængt, når temperaturen er under frysepunktet udenfor. Hvis du ikke føler dig klar til at springe ud i en helt gul striktrøje, så kan farver også tilsættes garderoben på andre måder. Et farvet tørklæde eller et pandebånd, kan sagtens gøre det ud for en farverig striktrøje. Hvis det også føles overskridende, så kan man starte ud med et par farverige øreringe, som sagtens kan gøre et outfit lidt mere interessant. 

Vælg en cardigan i stedet for en striktrøje

Det er en lille ændring at bytte striktrøjen ud med en cardigan, men den kan gøre en stor forskel. Saint Clair er en online tøjbutik, som har de fineste cardigans til kvinder. Der er flere gode grunde til, hvorfor du skal bytte striktrøjen ud med en cardigan. Du får mulighed for at bruge nogle af dine fine sommerskjorter om vinteren, fordi cardiganen kan give den ekstra varme, som er tiltrængt om vinteren. Derudover findes der i dag cardigans i alle former og farver, som man kan forestille sig. 

Find sommertøjet frem igen

Det kan godt være at termometret siger minus to grader, men det skal ikke stoppe en fra at finde sine flotte sommerkjoler frem igen. Meget af vores tøj bruger vi overraskende lidt, hvilket er synd og skam. Meget af det kan faktisk bruges året rundt, hvis man bare tænker lidt kreativt. En blomstret nederdel kan sagtens bruges med et par strømpebukser under. Ligeledes kan en sommerkjole også sagtens bruges med en striktrøje uden over og strømpebukser inden under.