Uanset hvilken størrelse du er, så kan du med lækre tekstiler fremhæve dine smukke kurver. Det gør du ved at vælge snit og mønstre, der tager højde for former og pasform, og som derfor komplementerer kroppens kurver på bedste vis.

Der findes mange lækre danske tøjbrands til kurvede pluspiger, som formår at skabe kollektioner, alle kvinder ønsker at have i deres klædeskab. Vi giver vores bedste bud på de mest flatterende items til kurvede pluspiger, der elsker mode, og som ikke går på kompromis med kvaliteten.

1. Slå-om-kjolen

Den kommer i mange former og styles, men slå-om-kjolen er en tilbagevendende klassiker, der kan bruges af alle kropstyper. For uanset hvilken kropsform du har, så er båndene, der fæstner kjolen om livet, med til at definere din talje og give dig illusionen af en timeglasfigur.

Desuden bliver slå-om-kjolen ofte produceret i viskosejersey, der giver et smukt fald og fremhæver dine kurvers form.

2. Empire-snittet

Ligesom slå-om-kjolen er empire-snittet med til at give dig kurver – uagtet om du er født med dem eller ej. Da empire-snittet er skåret lige under barmen, kan det desuden være med til at skjule områder, du måske er utilfreds med og rette opmærksomheden andetsteds. Så gå efter bluser og kjoler med empire-snit, hvis du eksempelvis vil flytte fokus fra mave til barm.

3. Pencil skirt

Den klassiske pencil skirt er om noget et must-have i enhver garderobe, da den skriger både elegance og sexyness. Den smyger sig om hofter og popo og efterlader en bedårende silhuet i kølvandet.

En pencil skirt-nederdel går ofte til lige under knæerne, men der findes også kortere udgaver til de modige. Derudover har den en slids på bagsiden, der gør det lettere at bevæge sig i den.

4. Højtaljede jeans

Du tror måske, at højtaljede jeans var noget, der hørte 80’erne og 90’erne til? Så tog du fejl. For med højtaljede jeans har du en enestående mulighed for at skabe kurver og samtidig opleve, at de giver dig ekstra støtte og holder maven inde. Sørg for at købe jeans, der har den helt rigtige pasform, så de ikke gaber på bagsiden, og du føler, du skal rykke dem op hele tiden.

5. Belted outfits

Et af de items, du ikke kan undvære i din garderobe, er et fedt bælte. For med et bælte kan du altid skabe former i dine outfits. Har du en sød blazer, men føler du, den får dig til at ligne en firkant? Så prøv at sætte et chunky bælte udenpå blazeren og skab dine egne kurver. Vi lover, du ikke vil fortryde det!