Synes du, at dit look lige mangler det sidste for at være bare en smule mere særpræget? Det kan til tider være svært at peppe sit look op. Vi vil dog gerne hjælpe dig med inspiration til, hvordan små detaljer kan gøre en stor forskel.

Vi kommer omkring tre forskellige punkter i vores indlæg. Disse punkter omhandler:

  • Giv dit look et tvist med en cap.
  • Tilføj sko med smarte detaljer til dit look.
  • Find en lækker taske.

Giv dit look et tvist med en cap

Et godt og nemt sted at starte er at tilføje en cap til dit look. En cap kan give lidt kant, uden at det bliver for meget. Det er derfor en simpel detalje, som alligevel kan gøre en stor forskel for dit samlede look.

Bliver dit look lidt for kedeligt og ensartet, er en cap en god måde at bryde det på. Det kan gøre dit outfit lidt mere tjekket, så du ser lidt smartere ud. Du har sikkert en masse forskellige caps hjemme i gemmerne.

Har du ikke en cap, der passer til din stil, kan du finde en hos High5 Shop. De har en masse smarte modeller, hvor der er noget til forskellige stilarter og personligheder.

Tilføj sko med smarte detaljer til dit look

En anden måde at friske dit look op på er ved at tænke over dit fodtøj. Dit fodtøj behøver ikke kun at være praktisk. Det kan også sagtens være en aktiv del af dit look. Ved at vælge de rigtige sko kan du tilføje nogle smarte detaljer til dit look.

Der findes en masse fede muligheder, når det kommer til sko. Du kan for eksempel gå efter sko farvestrålende nuancer. Det kan også være, at der er smarte nitter eller andre detaljer på, der gør, at dine sko skiller sig ud. Det kan også være noget så enkelt som materialet på skoene, der gør hele forskellen.

Find en lækker taske

Vil du sætter prikken over i’et på dit look, kan en taske være den helt rigtige løsning. Nu tror du måske, at det kun gælder for pigerne. Det er dog ikke tilfældet. Der findes nemlig også en masse smarte bæltetasker og lignende til drenge. Tasker kan derfor være en mulighed for begge køn.

Gå efter en taske, der har nogle smarte eller anderledes detaljer. Det skal være noget, der skiller sig ud fra dit outfit, så du pifter dit look op. Du har nu fået tre simple måder, du kan pifte dit look op på. God fornøjelse.