Når man er helt lille, så er det tit ens forældre der køber tøj til en, og er med til at definere ens stil. Når man så bliver ældre, og begynder at finde sig selv, så kan det være ret svært at finde ud af, hvilket tøj man kan lide at gå i, og hvilket tøj der passer til ens personlighed. Her finder du tre gode tips til, hvordan du kan finde din helt personlige stil.

Gå på opdagelse hos forskellige mærker

Det første tip er at undersøge en masse forskellige mærker. Det kan være alt fra Grunt til Ganni. Hvert tøjmærke har sit eget personlige præg, og hvis du finder et mærke der har en stil du godt kan lide, så er det oplagt at undersøge hvad de har, og følge med i hvad deres fremtidige kollektioner bringer.

Søg inspiration online

Der findes enormt mange steder online, hvor folk deler billeder af deres outfits. Du kan blandt andet finde inspiration på sider som Instagram, Facebook og Pinterest. Her kan du, på samme måde som ved mærkerne, finde en eller flere personer, som har en tøjstil du bare er helt vild med. Ved at følge med hos dem kan du så gøre det lidt nemmere for dig selv at finde nyt tøj eller accessories.

Prøv en masse forskelligt af

Det vigtigste er at prøve en masse forskelligt af. Det du ser på andre, er ikke nødvendigvis det du selv kan lide at gå i. Det er enormt vigtigt at det du ender med at købe, er noget du finder dig tilpas i. Det går simpelthen ikke at rende rundt i et par bukser en hel dag, som du ikke kan sætte dig ned i. Din stil skal både være tøj du synes ser fedt ud, og noget du elsker at have på.