Vi begynder langsomt at gå ind i forår, og det betyder også, at vi går ind i en periode, hvor vi skal til at bytte vinterjakken ud med noget lettere. Solen begynder at komme lidt frem, men samtidig er vi ikke helt der, hvor vi er klar til at gemme vinterjakken væk. Du er dog alligevel interesseret i at begynde at gøre din gaderobe helt klar til forår, og det er der også gode grunde til. Der er nye farver, der bliver moderne, og du vil være klar på alle de ting. Herudover ønsker du måske bare at gå mere op i mode og din tøjstil, end du har gjort tidligere, og derfor kræver det lidt tidlig refleksion over din nye gaderobe.

Accessories

Accessories er helt nødvendige i et godt outfit, og det hjælper sjældent at smide et par bukser og en trøje sammen uden, at der lige er noget mere. Det kan samle et outfit, hvis du smider nogle smykker på, et bælte eller et tørklæde. Lala Berlin styles kan fuldstændig fuldende dit outfit, og du kommer til at glæde dig over, hvordan du pludselig kan se ud. Det kræver få ændringer på et outfit for at få det til at se endnu bedre ud, men hvis man ikke ved hvordan, så er det først der, at det er svært.

Væk med de ting, som du ikke bruger

Noget af det, der også kan gøre det svært at gøre sig klar til forår, er hvis du har en masse ubrugelige ting i dit klædeskab. Sommetider tænker vi, at vi kommer helt sikkert til at bruge denne trøje igen, og så viser det sig, at vi ikke kommer til at bruge den igen. Hvorfor så lade den fylde i vores klædeskab? Ud med den og få mere plads til andre ting.