En hue er selvfølgelig en smart måde at få varmet ørerne, men med den rigtige hue, kan den også sagtens være et stilet valg, som du kan træffe alle årets måneder. En af de helt store og moderigtige muligheder lige nu er en hue fra Carhartt.

Huerne er egentlig ganske simple og er lavet i acrylic strik med det klassiske Carhartt logo forrest. Huerne findes i mange forskellige farver lige fra den traditionelle rødbrune, som Carhartt har brugt på meget af deres tøj til en lidt mere frisk og iøjefaldende rød farve. Desuden kan du også vælge imellem en hue med eller uden opsmøg. Hvilken du vælger afhænger i høj grad af dine personlige præferencer samt hvad du har tænkt at sætte huen sammen med fra din allerede eksisterende garderobe.

Historien bag Carharrt

Det er egentlig lidt sjovt, at Carhartt i dag er blevet til det mærke det er i dag. Da mærket blev grundlagt i 1889 skulle man nemlig slet ikke have troet, at unge den dag i dag ville betale for at gå med en hue fra Carhartt.

Dengang producerede Carhartt nemlig primært bukser og overalls i materiale, der var lavet til at holde til gentagen brug af den amerikanske arbejder. Det gør de sådan se stadigvæk, men i 94 lancerede Carhartt en gren af firmaet, der fokuserede mere på modetøj i streetwear-stilen, og som i dag er det, som firmaet er bedst kendt for. I hvert fald hvis du spørger de unge.

Carhartt tøj bliver i dag flittigt brugt at skatere og unge i streetwearkulturen, og det gælder også deres huer. Det fede ved mærket er dog, at de aldrig har mistet deres sans for slidstærkt tøj i god kvalitet. Hvis du kunne tænke dig en god hue, som både kan varme ørerne og give din garderobe et sprøjt streetwear, så er en Carhartt hue svaret.