Man glæder sig altid til ferien. Mange glæder sig dog ekstra meget til juleferien. Der er nemlig super mange gode ting ved juleferien, som man kan se frem til. Du kan her læse om nogle af de ting, som du kan se frem til at lave i juleferien.

Drik masser af varm kakao

Juleferien giver rig anledning til at drikke masser af varm kakao. Det skyldes blandt andet det kølige vejr samt den hyggelige stemning. Så find kakaopulveret frem og nyd den varme drik.

Find inspiration til julegaver

Man bliver altid stolt, når man har fundet nogle gode julegaver til sine nærmeste. Dermed bør du sørge for at finde ud af, hvilke julegaver du skal give. Du kan med fordel søge inspiration til julegaver på nettet. Her kan du læse om at købe julegaver til hende.

Lav en jule-playliste

Der er en stor debat om, hvornår det er acceptabelt at begynde at lytte til julemusik. Uanset om du mener, at man skal begynde i oktober eller den første december, så bør du begynde at lave en god jule-playliste. Her kan du have alle dine yndlingsjulesange på, som bringer dig i den positive julestemning.

Lær at strikke

I juleferien har du selvfølgelig masser af tid til at blive hjemme. Her kan du jo med fordel begynde på en ny hobby. Du kan blandt andet lære at strikke i juleferien. Så kan du måske strikke en flot julesweater.

Lav et honningkagehus

Honningkagehuse er meget klassiske at lave i juletiden. De er super hyggelige at lave, og derfor bør du helt klart også få lavet et i juleferien. Honningkagehuset kan du også lave sammen med nogle venner eller familiemedlemmer. Her kan I få jeres kreative evner i spil, når I skal dekorere jeres gode honningkagehus. Hvis du ikke er ekspert i at lave honningkagehuse, så kan du finde gode opskrifter online.