Det er ikke for tidligt at begynde at planlægge årets sommerferie. Hvis du gerne vil på ferie med dine venner, har I sikkert også hver især nogle planer i kalenderen, så I skal bruge noget tid på at matche jeres kalendere, så I kan finde tid til en fælles ferie. Der er mange muligheder, når det gælder sommerferie, men hvis du og dine venner gerne vil prøve noget nyt i år, kan I få noget inspiration her.

Hold ferie på en campingplads

Der er et rigtig hyggeligt miljø på en campingplads. I er omringet af mange mennesker, men alligevel kan I være helt jer selv. Der er mulighed for at falde i snak med nogle nye mennesker, hvis I får lyst til det. Ellers kan I holde jer for jer selv og bare få det rigtig hyggeligt. At holde ferie på en campingplads kræver selvfølgelig, at én af jer har en campingvogn eller kan låne en.

Hvis ikke, er det faktisk sådan på mange campingpladser, at der er både campinghytter og mobile homes. Det er begge muligheder for dem, der gerne vil holde campingferie, men som ikke har en campingvogn.

Tag på telttur i naturen

Hvis I er friske, kan I også tage på telttur. Det kræver blot, at I pakker et telt, en sovepose og en taske. Hvis I alle gør det, kan I bevæge jer ud i naturen og se, hvor I ender henne. Når I tager på telttur, kan I helt selv bestemme, hvor længe I vil være afsted. Der er noget hyggeligt over at ligge et telt om aftenen med sine gode venner. Du kan f.eks. medbringe en tablet, så I kan ligge og se film om aftenen. Hvis du gerne vil beskytte din tablet på turen, kan du gøre det med glass covers fra PSC.

Der er noget lidt primitivt over at tage på telttur, fordi I skal klare jer ude i naturen, lave mad på bål osv., men det er også det, der er med til at gøre det til en rigtig sjov og god oplevelse. Hvis ikke I har noget telt, kan I også overnatte i shelters i stedet. Det er meget den samme oplevelse som at sove i telt.

Lej en Airbnb

Når I lejer en Airbnb, vil det sige, at I lejer en andens lejlighed eller hus i en lille periode som var det et hotelværelse, sommerhus el.lign. Det fede ved at leje en Airbnb er, at I kan komme til at bo i en helt ny by i nogle dage. Hvis I har en eller anden by, som I altid gerne har villet besøge, kan I leje en Airbnb der. Det kan blive en fed sommerferie, fordi det er hyggeligt at få fornemmelsen af at bo sammen. Samtidig kan I komme ud og se en masse nyt i en ny by. I kan prøve at gå i byen et nyt sted, spise på nye caféer osv.