Der findes intet bedre miljø end på en campingplads. Her er man ude i naturen uden at være for langt væk fra et rigtigt toilet, og man kan være sammen med en masse mennesker uden at være tvunget til at være sammen med folk hele tiden. Der er mange muligheder for en god ferie – eller måske en mere permanent løsning – på en campingplads. Læs mere her og bliv klogere på alle mulighederne på en campingplads – og find ud af, hvad der passer dig bedst.

 

Fastligger

En fastliggerplads på en helårs campingplads giver dig mulighed for at opleve naturen og menneskerne på en campingplads hele året rundt. Hvis du vælger at investere i en fastliggerplads, så kan du komme og gå som du vil hele året rundt. Du kan med andre ord benytte din fastliggerplads som et slags sommerhus, som du kan tage til, når du har brug for at komme lidt væk fra hverdagen. Du kan på en helårs campingplads tage af sted i både sommer- og vintermånederne – og på helårs campingpladser er der faktisk også aktiviteter året rundt, så der altid er noget at lave, når du gerne vil lidt væk hjemmefra.

 

Campinghytter & mobile homes

Hvis du helst ikke vil det samme sted hen hver gang, du gerne vil lidt væk hjemmefra, så er en campinghytte eller et mobile home måske mere noget for dig. Du kan på den måde prøve flere campingpladser af og komme lidt rundt i landet og se nogle seværdigheder og natur uden at du skal det samme sted hver eneste gang. Du får på den måde set mere af Danmark, når du gerne vil lidt væk hjemmefra.

 

Teltpladser

Hvis du er mere til camping om sommeren og camping under stjernerne, så er en teltplads måske den perfekte løsning for dig. Du kommer væk hjemmefra, lever på en mere simpel måde, sover under stjerner og nyder det (forhåbentligt) gode sommerferie. En teltplads giver de bedste muligheder for at nyde naturen – men det er begrænset til sommermånederne.

 

Er du et camping-menneske? Find ud af det med en campingferie her til sommer!