Dette er sponsoreret indhold

Er det ved at være længe siden, at du har set dine venner? Så er det nok ved at være på tide, at du får lavet en aftale med dem om at lave noget hyggeligt sammen. Men hvad skal i lave? Det kan du finde inspiration til i denne artikel.

Tapas og vin er for alle

Mad og drikke er noget, som alle elsker – særligt hvis det er lækkert. Derfor er det oplagt at holde en vin og tapas aften med dine venner. Tapas er små retter, som I kan kombinere på kryds og tværs. Den nemmeste måde at lave tapas på, er at købe noget lækkert brød, pølse og kød, samt nogle gode oste. Hertil kan du blandt andet sætte hummus, pesto og aioli på bordet. Til tapas hører der vin til, og derfor er det bare at skaffe et par gode flasker eller bede dine venner om at tage en flaske med hver især. På den måde er der flere I kan smage. Du kan finde lækre økologiske vine på www.spswine.dk

Gå en tur med picnickurv

Hvis vejret er godt, skal du helt sikkert invitere dine venner med udenfor. Her kan i blandt andet gå en dejlig lang tur og tage en kurv med mad og drikke under armen. Sådan en tur kan hurtigt komme til at tage flere timer, fordi selve gåturen tager et godt stykke tid, og er vejret godt, er det ikke usædvanligt at sidde et dejligt sted med lidt mad og drikke i et par timer. 

Hvis planen er at blive ude hele dagen, kan I også tage bold, kongespil eller et andet spil med, som I kan hygge jer med. Er det en sommerdag, kan en tur til stranden med lidt musik og badning også være skønt. 

Filmaften er ren hygge

Hvis du bare trænger til ren hygge og afslapning med dine venner, er en filmaften det helt rigtige. Find madrasser, puder og dyner frem og put jer her. Inden I får lagt jer for godt til rette, skal I selvfølgelig vælge en film og sørge for snacks. I kan enten tage ud og købe dem sammen, eller I kan aftale at tage lidt med hver især og på den måde afholde en form for sammenskudsgilde. Husk behageligt tøj til sådan en aften. Der er ikke noget ved at ligge under dynen med et par stramme bukser. Find i stedet nattøj eller joggingbukserne frem.

Motiver hinanden ved at motionere sammen

De fleste dyrker en eller anden form for motion. Derfor er det også en oplagt ting, som du kan give dig til sammen med dine venner. Ved at dyrke motion sammen, fungerer I også som motivation for hinanden til at få rørt jer. I kan løbe en tur, tage i fitness, stå på rulleskøjter, spille tennis, fodbold eller noget helt andet. Mulighederne er mange, så det er bare med at finde en form for motion, som I kan nyde sammen.