Cannabisfrø hvad er det for en størrelse?

 

Omkring år 1990 kom der et stor vækst eksplosion i stigningen af cannabisfrø. Det var bl.a. grund af den stigende interesse for feminiserede cannabisfrø. Feminiserede cannabisfrø er genetisk udviklet til kun at producere hunplanter, med en nøjagtighed på 99,9% sandsynlighed. Grundet den nye viden og information der var kommet omkring cannabis, var det muligt for avlerne at kunne øge deres produktion og opnå en større økonomisk fortjeneste på deres dyrkning af cannabisfrø.

 

Når vi taler om dyrkning af feminiserede cannabisfrø, er der tale om cannabisfrø som bliver dyrket efter de fotoperiodiske planter. Nå vi snakker fotoperiodisk cannabis, er planterne meget afhængige af mørke og sollys. Ved normale omstændigheder vil et cannabisfrø vokser og blomstrer efter varmen og lystet. Og derfor blomstrer om sommeren. Men kan også styres og kontrolleres hvis cannabisfrøet er plantet indenfor. Her kan man få cannabisfrøet til at vokse om vinteren ved hjælp af lys og varme.

 

Hvad er feminiserede cannabisfrø

 

  • Stor mængde af cannabinoider i forhold til hancannabisplanter. Dyrkes og plantes ofte ud fra maksimal styrke og aroma.
    • Frø er 99,9% feminiserede, så kun hunplanter er ikke en mulighed og vil ikke blive produceret
    • Derved får de kun hunplanter
    • Feminiserede sorter er normalt fotoperiodiske sorter, hvilket betyder, at de er afhængige af lyscyklussen.

 

Med de feminiserede cannabisfrø, får du en cannabisplante der indeholder det højeste indhold af THC. THC er den primære psykotropiske komponent i cannabis, og det her følelsen af at være høj kommer fra. Som er den mange går efter, når de skal handle cannabisfrø.

 

De fleste rygere ønsker følelsen af at være afslappet, euforiske og dejligt høj, som bliver skabt af feminiserede sorter og cannabisfrø. Når der findes et så stort udvalg af femeniserede cannabisfrø, er der stor mulighed for at kunne blive høj døgnet rundt. De mange sorter indeholder forskellige forhold af cannabinoider, terpener og Sativa-/Indica-genetik, så du selv kan blande forskellige sorter og finde præcis den påvirkning du ønsker. Næsten som om at det var en bland selv slikbutik.

 

Mange anvender også feminiserede cannabisfrø til holistiske formål. De personer som anvender de feminiserede cannabisfrø får her en humoristisk oplevelse grundet HTC, som får en ben til at lette fra jorden. Der findes også personer som anvender de feministrede cannabisfrø til at lette på søvnmangel, da man gennem THC og kan få en god nats søvn som også er dyb. Man anvender også cannabisfrø hvis de har en meget stressende hverdag, og har brug for at slappe 100% af.