Skal du gå med briller eller kontaktlinser? Det er et spørgsmål, som alle mennesker foretager sig, hvis de har brug for lidt ekstra hjælp til at kunne se verden omkring dem.

I denne artikel vil du kunne se fordele og ulemper ved at gå med begge dele. Du vil samtidig også få nogle gode råd til, hvordan du får fat i nogle nye briller, hvis du har behov for det. Læs med her hvis det har interesse for dig.

Briller bliver hurtigt beskidte

Ulempen ved at gå med briller er, at de meget hurtigt kan blive beskidte. Dine regler kan blive beskidte af regnen, slud og mange andre ting. Hvis du går med dine briller en hel dag, så bliver de skam også blot støvede at al den støv og forurening der er i luften. Jo mere forurenet et sted du er, jo værre er det at håndtere.

De fleste mennesker synes også det er rigtig træls at rende rundt udenfor med briller, imens det øser ned. Det kan gøre det rigtig svært for dig at se verden.

Samtidig kan det dog også se en smule smartere ud, når man render rundt med briller. Der er nogle mennesker, som simpelthen ser pænere ud, når de har en pæn brille på. Det er blandt andet derfor, man i dag kan købe briller uden styrke i glassene.

Kontaktlinser kan gå i stykker

Ulempen ved at gå med kontaktlinser er, at kontaktlinser sagtens kan gå i stykker, imens den er inde i øjet. Dette er meget ubehageligt.

Derudover er der også en del mennesker, som simpelthen ikke kan tåle at gå med kontaktlinser. Det kan sagtens være du er uheldig at være sådan et menneske. Og i så fald må du ty til dine briller i stedet for.

Det er dog en smule mere praktisk at benytte kontaktlinser fremfor briller. Kontaktlinser bliver ikke i samme grad støvede eller beskidte. Og de skal derfor heller ikke holdes rene på samme måde.

Har du brug for nye briller?

Find dine briller her, hvis du har brug for nogle nye. Det er en god ide at købe sine briller hjem fra nettet, fordi du her ofte kan få dem meget billigere.

Briller kan sagtens være et meget dyrt indkøb. Det kan hurtigt komme til at koste flere tusinde kroner for et brillestel. Og derudover kommer selve glassene ved siden af. Hvis du samtidig også skal have solbriller med styrke i, så kan det hurtigt gå hen og blive en ret stor udgift for dig.