Saga boxmadras fra Stilit

Du er nok udmærket klar over, at søvn er super vigtigt. Men har du problemer med at sove godt om natten? Det kan både være frustrerende og resultere i manglende overskud og lange dage. Men hvordan kan du så optimere din søvn? En af nøglerne er en god madras, det guider vi dig til her. Så hvis du vil blive klogere på, hvordan du kan komme til at sove bedre om natten, og samtidigt være udhvilet når du står op, så må du læse med her og blive klogere på det.

Undervurder aldrig madrassen

En af de vigtigste ting, som betyder meget for din søvn, er madrasvalget. Har du en madras, som ikke passer til din krop, temperatur og vægt, så kan det være en ganske ringe forudsætning for at sove godt om natten. Derfor har vi som det første punkt vægt på, at madrassen skal være i top. En af måderne hvorpå du kan få styr på madrassen, er ved at få en ekspert til at vurdere en perfekt madras til dig. Ofte er madrasser lavet således, at de passer til en bestemt vægtklasse. Derfor kan det ikke hjælpe noget, at du har en madras, som passer bedst til folk under 70 kg. Hvis du selv vejer 95 kg. eksempelvis.

Sommetider har materialerne også noget med kropstemperaturen at gøre, nemlig om du sveder meget om natten eller ej. Er du svajrygget eller har du problemer med dele af kroppen, så kan madrassen også tilpasses til det. Hvad med at prøve og se, om Saga boxmadras er noget for dig? Hvis du har en dobbeltseng med din partner, så kan det meget vel tænkes, at I ikke skal have samme type madras, men det er der råd for. I kan nemlig sagtens få to forskellige madrasser, så de passer til begge jeres vægtklasser og svedniveauer.

Anskaf dig en pude

En anden faktor som spiller ind på, hvor god søvnen bliver, er valget af pude. Nogle mennesker sover bedst uden pude, mens andre sover bedst med pude. Hvis du sover bedst med pude ved du nok, hvor svært det kan være at finde den rette. Der findes et hav af valgmuligheder, så det skulle være til at finde den rette med den rette mængde hjælp. Vælg en tynd og blød pude eller anskaf dig en formstøbt, hård pude med succes.