Der er intet værre end træls, fedtet & uren hud. Når først det er kommet er der intet der kan gøres, i hvert fald ikke med det samme. Du kender det sikkert, når du skal noget vigtigt og der dukker en bums op. Det er så pisse irriterende. Om det så er akne, eller uren hud, hvad kan der så gøres ved det? Og hvordan får jeg en sund hud?

3 problemløsninger:

  • Problem 1:

Der er intet værre end bumser, hvad kan der gøres? Prøv at drop sukkerindtaget i 3 uger, det gør en stor forskel. Prøv det, eller brug mineraler til at skjule dine bumser, det hjælper også, og plejer oftest din hud. Du skal dog ikke presse bumserne ud, det spreder kun bakterierne. Og du får derved flere.

  • Problem 2:

Kender du det når du får tør hud, og dit ansigt svir? Det er så træls, og din krop gør det fordi den har brug for fugt. Du kan give en fugtighedscreme to gange dagligt, gerne en tyk creme i vinterperioderne. Det giver fugt, og du vil se fremskridt lynhurtigt. Lad endelig være med at vask ansigtet, for det er ikke det din krop har brug for. Det giver mere kløe og svie end det gavner.

  • Problem 3:

Akne er noget mange unge døjer med, det er træls, fordi du får røde plamager, men der er ikke så meget at gøre, udover at spise sundt. Det er vigtigt at bruge creme, men lad være med at brug makeup. Der sætter sig diverse små artikler i dine ”bumser”, det er ikke godt for huden.

Hvad er akne?

Akne er lidt alla bumser, du får røde plamager typisk på kinderne. Det menes at det har noget med hormoner at gøre, det samme med kosten & motion. Mange unge spiser ikke sundt & varieret. Det kan også have en indflydelse på akne & bumser. Akne er en masse bumser, lidt ligesom et udbrud. Du får utrolig uren hud, og har røde plamager i hovedet.

Hvordan forebygges akne?

Akne er ikke ligesom bumser da det oftest er en hudsygdom. Så hvis du har en øget mængde af bumser, kontakt da lægen. Også selvom det kan virke grænse overskridende, men det er trods alt bedst at få gjort noget ved det.

Oftest er det en god ide at begynde at gå til hudpleje, de har nemlig forstand på hvad der kan gøres. Det er også en win win situation, for du kommer til at nyde det. Det er en god ide at bestille en tid ved en hudpleje, der er intet bedre end massage i hovedet. Der er stor garanti for at du falder i søvn, det er bare afsted. Også selvom du ikke har fået stillet diagnosen. Der er en ting du skal huske, trods din hudsygdom. Du er smuk som du er, og folk kigger ikke mærkeligt på dig. Du er dig, du er som du er, og det er det som der er vigtigst.