Det er ikke helt unormalt at man ser sig selv i spejlet og tænker, at man er blevet lidt bleg. Særligt i denne tid, hvor solen efterhånden forsvinder midt på eftermiddagen, bliver danskernes hud ofte meget bleg. Man bliver anbefalet at, man ikke skal gå i sol, fordi det kan være kræftfremkaldende, så hvad gør man så egentligt lige? Heldigvis findes der selvbrunere, som kan hjælpe, når man gerne vil have en flottere glød.

Hvilken selvbruner skal man vælge?

Det er svært at vide, hvilken selvbruner, der vil give det flotteste resultat på din hud. Heldigvis er det gjort nemmere for dig, da du kan se nærmere på en selvbruner test, hvor de forskellige selvbrunere er sammenlignet med hinanden. Hvis du klikker på linket, kan du finde en samlet oversigt (2020) over de selvbrunere, der er på markedet. Selvbrunere findes både i spray udgaver, hvor man sprayer hele kroppen. De findes også som cremer, man smører på kroppen, som mousse, og som små flasker med dråber, som man tilfører i den fugtighedscreme, man bruger i forvejen. Du kan læse om alle selvbrunere på Kosmetikos hjemmeside. Når du skal vælge selvbruner, skal du overveje, hvad du tænker, der vil være nemmest for dig. Når man bruger selvbruner, kan man være uheldig at det f.eks. sætter sig mellem fingrene. Så vær opmærksom på at få vasket hænderne ordentligt efter påføring, da det ellers kan komme til at se meget uheldigt ud på hænderne med større plamager af brunlig hud.

Hvorfor betyder gløden så meget?

Når man ser bleg ud i huden, kan man komme til at se træt ud, uoplagt og måske endda lidt syg. Specielt hvis man har en hud, som er meget bleg, vil det ofte blive bemærket blandt ens venner. Man kan fra tid til anden opleve, at de andre vil drille med, at man har meget bleg hud. Hudens glød har stor betydning for ens udstråling. Derfor er det smart, at man kan hjælpe huden med at få en mere sommeragtig glød selv om vinteren med selvbruner. Det vil gøre, at du ser mere oplagt, sund og ung ud. Du vil klart ikke fortryde, at du giver huden et boost, så du kan se godt ud og fremstå sommeragtigt. Du kan drømme dig væk til sommeren med selvbruner, og du vil være klar til, at sommeren igen giver din hud en flot sommerglød.