Man kan ikke gøre for, hvilket hår, man er født med. Men mange kender til at ville ønske, at deres hår så ud på en anden måde. Tendensen, der går på, at folk med krøller ville ønske, at de havde glat hår – og omvendt. Heldigvis er der ikke det, man ikke kan gøre med en pomade til håret.

Selvbilledet ændres med tiden

Da man var helt lille, tænkte man aldrig på, hvordan ens hår så ud. Det skulle bare være en praktisk frisure eller opsætning, så der kunne leges vildt uden at få hår i hovedet. Og hvem der bestemte frisuren, var ofte en mor eller far. Med tiden og pubertetens ankomst, kan man ikke benægte, at de fleste begynder at overveje, hvordan de ser ud. Der opstår et større fokus på sig selv og sit udseende, og med det kommer for de fleste også den selvkritiske tilgang, der dykker ned i egne evner, udseende og kompetencer. Man begynder at sammenligne sig og man bliver sig bevidst, at alle ikke ser ens ud. Desværre kan man ikke komme til erkendelsen af, at alle er unikke i sådan en tidlig alder.

Moden skifter

De fleste går igennem et hav af faser i løbet af et langt liv, og ofte vil man kunne sidde og se på et billede af sig selv for år tilbage og undre sig over, hvilket skørt valg, man havde taget ift. styling af hår. Moden ændrer sig hele tiden og ens opfattelse af, hvordan man ønsker at fremstå, ændrer sig dertil. Det kan man ikke komme udenom. I nogle mode-perioder handler det om at sætte sit hår med det ene og det andet produkt for at få det til at stå oprejst på en bestemt måde. tilsigte.

Tæm dit vilde hår med det rigtige produkt

Hvis man som dreng har et meget stort og pjusket hår, kan det være svært at vide, hvordan man overhovedet kan få tæmmet hele den masse, der nu engang er. Det kan også være svært at sætte en frisure, når håret står ud til alle sider. Man har måske prøvet voks, men føler ikke, at det har en kraftfuld nok effekt. Derfor skal man måske ty til pomaden. Der findes et bredt udvalg af pomader, der hver især besidder nogle egenskaber, og så handler det bare om at finde ud af, hvad der virker bedst på den hårtype, man har. Det er vigtigt at følge instrukserne, inden man giver sig i kast med at massere produktet ind i håret, så man fx sørger for at opvarme pomaden i hånden og opnår den fulde effekt.