Video er en fantastisk måde at kommunikere på, og det er derfor også en af de bedste måder hvorpå, du kan fange og fasteholde potentielle kunders opmærksomhed.

Hvis du gerne vil styrke dit brand og øge dit salg, bør video derfor være en central del af din marketingstrategi, hvor bl.a. video til sociale medier kan spille en stor rolle for at skabe forbindelse til dine fremtidige kunder.

Derfor bør du bruge video til sociale medier som en del af din marketingstrategi

De fleste mennesker har i dag en profil på en eller flere sociale medier. Sociale medier har derfor et kæmpe potentiale for dig, der har nogle produkter, du gerne vil sælge, og et brand du gerne vil styrke.

Grundet de sociale mediers store succes, har du nemlig mulighed for at nå ud til langt størstedelen af eksempelvis den danske befolkning, hvilket også giver dig gode muligheder for at finde frem til de rette forbrugere og målrette dit produkt til netop dem, som måtte være interesseret.

Derfor vælger mange at bruge penge på annoncer på sociale medier, men hvis du kender bare en smule til folks vaner på sociale medier, ved du sikkert også, at annoncer ikke er særligt effektive.

Det skyldes det faktum, at de fleste lynhurtigt scroller ned gennem indholdet på det sociale medie, hvor det er ganske få ting, der hænger fast i bevidstheden. Derfor har traditionelle annoncer også en dårlig forudsætning for at skabe forbindelse til forbrugeren.

Netop derfor er det rigtig vigtigt, at det, du lægger op på sociale medier, har den størst mulige chance for at fange forbrugerne opmærksomhed, og til dette formål er video helt perfekt.

En video i nyhedsstrømmen på eksempelvis Facebook vil skille sig markant ud fra alt det andet indhold og fange brugerens opmærksomhed, hvilket vil give dig en fordel sammenlignet med dine konkurrenter, der kun bruger stationære annoncer.

Brug korte film til at skabe opmærksomhed på sociale medier

Korte videoer er den perfekte måde at vise dit produkt frem på. For selvom en video er bedre til at fange opmærksomhed end en traditionel annonce, så er opmærksomheden kortvarig, og en kortvarig film er derfor et godt valg.

Med en video kan du desuden lade dine produkter vise sine kvaliteter frem på meget bedre vis, end en tekst eller et billede nogensinde kan gøre.

Med en kort video kan du nemlig tage dine brugere med på en rejse i netop dit univers, hvor du kan præsentere dit produkt på den helt rigtige måde.

På den måde har du bedre forudsætninger for at skabe en forbindelse mellem dit produkt i videoen og den forbruger, som sidder på den anden side af skærmen.

Video har desuden disse fordele:

  • Video fungerer perfekt på mobile enheder

  • Video har større effekt på forbrugeren og kan derfor påvirke salget positivt

  • Video giver dig en stor tilstedeværelse online

Video er effektiv marketing, og det er derfor, at videoer til sociale medier bør være en helt central del af din marketingstrategi.