hvad er Qliro

Handel på nettet er meget nemmere end at lede i endeløse butikker. Du kan finde det, du søger, og få det sendt hjem til døren eller det nærmeste pakkested, og du sparer besværet med transporten.

Men har du nogensinde undret dig over, hvordan betalingen til webbutikker foregår? Når det kommer til afbetalingsordrer, er det sjældent forhandleren, pengene går direkte til, men derimod en tredjepart – som Qliro.

Hvad er Qliro?

Qliro er en afbetalingsform, der kan bruges i samarbejdsbutikkerne – i såkaldte Qliro butikker. Qliro giver dig et overblik over, hvad du afbetaler på, og du kan dermed nemmere få et overblik over de butikker og afbetalinger, du har på hånde.

Qliros formål er at gøre det nemt at betale, uanset hvad. Du betaler først, når du har fået dine varer hjem, og det er dermed en fleksibel betalingsmetode, der kan give lidt luft i din økonomi. Du kan for eksempel købe noget, eksempelvis til en fødselsdagsgave, selvom din konto er lav, og først betale, når du har fået løn eller SU.

Når du betaler med Qliro, kan du dele din faktura op. Det, du ikke betaler med det samme, får du på en månedsfaktura, så du kan betale af lidt efter lidt. Du får din månedsfaktura midt på måneden, og du betaler det beløb, der passer dig bedst – dog minimum 89,- kroner eller 1/24 af hele beløbet.

Gode råd om afbetaling

Afbetaling lyder som en drøm. Det kan være rigtig praktisk når du flytter hjemmefra, da der kan betales med Qliro i mange møbel- og elektronikbutikker, og du kan få et større og bedre overskud, når du skal fylde dit nye hjem op. Afbetaling kan være rigtig smart til større køb, fx en ordentlig sofa, men brug det aldrig skødesløst.

Når du køber med afbetaling, er du nødt til at være sikker på, at du ikke tager munden for fuld. Hvis der er noget, du virkelig ikke har råd til, så hjælper det ikke at betale på denne måde. Tværtimod kan du ende som dårlig betaler. Du er nødt til at have et overskud, både i din økonomi og over din økonomi.

Du kan altid tænke over, om det, du lige står og mangler, virkelig er en mangel. Hvis du har brug for hjælp til at overskue dit budget og finde ud af, om afbetaling er en god idé for dig, kan du søge hjælp hos familie eller en revisor.