psykolog aarhus

Psykolog Aarhus tilbyder individuel terapi til dig eller andre medlemmer i din familie. Har du selv børn, kender du højst sandsynligt til de udfordringer, du som forælder støder ind i med teenagebørn. Det kan også være hele familien der er påvirket. Her kan psykolog Aarhus hjælpe jer videre, og lade jer komme gennem de udfordringer I står overfor. Udfordringen ligger ikke nødvendigvis hos den enkelte person, men kan også ligge hos familien som helhed. Om det er individuel terapi eller familie terapi er noget din psykolog aarhus finder ud af. Hos din psykolog aarhus ved PsykologCenter Aarhus er der forståelse og viden omkring både behov hos den enkelte og hos hele familier.

Psykolog Aarhus har mange års erfaring med både terapi til børn, terapi til unge eller til familier. Derfor vil psykolog Aarhus spore sig ind på hvad der er jeres udfordringer, og finde den bedste terapeutiske løsning på det.

Psykolog Aarhus til børn og unge

Psykolog Aarhus med speciale i terapi til børn og unge, kan hjælpe jer med terapi til de problemer eller udfordringer I måtte have. Psykolog Aarhus er klar over, at du som familiemedlem måske også har behov for terapi, alt efter hvad det er for nogle problematikker I døjer med. Det kan være du har et barn, der ikke trives i skolen. Måske på grund af en diagnose. Det kan være, at dit barn oplever at være trist, ked af det og irritabilitet i hverdagen, og at dette er begyndt at manifestere sig overfor hele familien. Inklusive dig. Her vil psykolog Aarhus kunne hjælpe dem, der er behov for, gennem passende terapi.

Det kan være svært selv at bryde ud af fastlåste adfærdsmønstre, men her kan psykolog Aarhus være det, der skal til, for at kunne omdanne adfærdsmønstrene til nogle mere hensigtsmæssige.

Psykolog Aarhus kan blandt andet hjælpe børn og unge med:

 

  • Separationsangst
  • Social fobi
  • Generel angst og fobier
  • Panikangst
  • Depression

Det kan være svært som forælder eller familiemedlem at stå på side linjen og se sit familiemedlem have det svært. Ikke at vide hvad man skal stille op. Det kan give dårlig samvittighed og tunge en ned. Det kan psykolog Aarhus hjælpe med at give værktøjer og indsigt. Måske kender du også til fornemmelsen at være bange for, hvad andre tænker om dig og dit familiemedlem, som har det svært. Psykolog Aarhus kender med sin erfaring til alle disse problematikker og udfordringer, og kan derfor hjælpe di, der hvor du er i livet nu. Psykolog Aarhus giver dig gennem terapi helt konkrete værktøjer du kan anvende i hverdagen. Som kan anvendes til at give jer et eventuelt indblik i og forståelse for hvad adfærden også skyldes. Forståelsen er nemlig ofte vigtig for at kunne ændre på den adfærd, der ønskes ændret.

Psykolog Aarhus giver dig afklaring

Når du kontakter psykolog Aarhus, vil din psykolog Aarhus klarlægge et møde mellem jer. Her vil din psykolog aarhus fastlægge forløbet. Din psykolog Aarhus vil også afklare om det er familieterapi eller individuel terapi, der er vejen frem for dig og din kære.