Ligegyldigt om du er teenager, rigtig voksen eller noget midt imellem, så kommer der sandsynligvis et tidspunkt i dit liv, hvor det er svært for dig at klare tingene alene. I sådanne situationer er det vigtigt at have nogen at snakke med, for man kommer sjældent langt ved bare at gå og gemme på problemerne. I den forbindelse er terapi måske den bedste løsning for dig. Her bliver du mødt i øjenhøjde, og det er dine problemstillinger, der er i fokus. Det kan give dig nye perspektiver på både fortid, nutid og fremtid. Kort sagt, det kan blive din vej videre i livet.

Samtaler på din måde

Terapi kan være mange forskellige ting. Måske har du behov for en helt klassisk en-til-en samtale, eller måske har du det bedst med at diskutere ting i grupper. Der er også terapi, der lader dig komme ud og bruge tid med forskellige dyr eller udtrykke dig selv gennem kunst. Det handler altså om at finde den løsning, som passer allerbedst til dig. Derfor er det en god idé at tage en snak med en mulig terapeut over telefonen, så I kan finde ud af, hvordan jeres samtaler kan blive allerbedst for dig. Vær ikke bange for at stille krav og komme med dine egne forslag til processen.

Alle slags emner

Det er vigtigt at slå fast, at der ikke er noget forkert at gå til terapi med. Måske har du behov for at tale om nogle ting, der skete i din familie, da du var meget lille, men det kan også være, at du og din partner har brug for en sexolog. Uanset hvad er der hjælp at hente, og den kan I måske finde på hjemmesiden lenesoe.dk, hvor Lene er klar til at rådgive jer. I kan være sikker på at blive mødt med masser af hjerterum og respekt.