Du kender det sikkert godt. I sidder med vennerne og skal spille et sjovt spil, og i beslutter jer endelig. Det bliver “Jeg har aldrig” – fordi det er nemt, sjovt, personligt og super underholdende. Men hvilke spørgsmål skal man dog vælge? Få inspiration til gode og sjove “Jeg har aldrig”-spørgsmål lige her.

Jeg har aldrig kysset med en ven

Vi starter ud med en rigtig klassiker indenfor “Jeg har aldrig”-spillet. Det er sådan en ting, man sagtens kan spille, uden nogle bliver rigtig forlegne. Det kan selvfølgelig sagtens være forbundet med lidt fniseri, når man siger det. Det bliver dog nok ikke værre end det, for så slemt er det jo ikke.

Hvis man har kysset med en ven på et tidspunkt, er det nok ikke så slemt at indrømme. Det er selvfølgelig ngoet, som kan være lidt pinligt. Det gælder særligt, hvis man skal forklare, hvad der skete. Her har vi igen at gøre med noget, man nok skal have aftalt inden. Det giver en bedre ro og forståelse for tingene.

Jeg har aldrig stjålet noget

Ups. Det er måske nogle år siden, og man kom til at stjæle noget slik fra slikbutikken. Det er et spørgsmål, mange kan sige “jeg har aldrig” til. Men mange vil også stå i en situation, hvor de må erkende det. Typisk er det ikke noget, som giver anledning til problemer. Selvfølgelig kan det være et svært emne, hvis man virkelig er flov over sine valg. I så fald kan man jo vælge ikke at nævne det.

Jeg har aldrig haft et crush på min lærer

Det er en af de rigtig sjove, og her kommer mange før eller siden til at grine. Det er altså lidt morsomt, hvis man har været vild med en lærer. Det kan jo godt bare have været et mindre crush, men det er lidt sjovt alligevel. Hvis du ærligt kan sige, “Jeg har aldrig haft et crush på min lærer”, kan du nok grine lidt af de andre i stedet.

Jeg har aldrig løjet overfor mine forældre

Det er et spørgsmål, som de fleste vil erkende, hvis de har gjort det. Selvom det aldrig er godt at lyve, så er det noget, mange har prøvet på et tidspunkt. At lyve overfor sine forældre er både forkert og dumt, men det kan ske. Hvis man har prøvet det, er det måske endda en lettelse at komme ud med.

Husk på, at alle kan begå fejl, og måske har man egentlig gjort det i en god mening. Det kan også ske, at man bare ikke lige følte, man kunne sige sandheden i første omgang.

Jeg har aldrig haft et one-night-stand

Det er en af de rigtig sjove, for imens nogle måske har prøvet det mange gange, har andre ikke. Der er som sådan intet galt med det, men det er alligevel lidt sjovt at høre om. Sommetider skal man dog være opmærksom på, om nogle kan blive kede af det. Måske sidder der et par, som helst ikke vil høre om hinandens udskejelser. Her skal man altså bare lige sluge tingene eller måske gå ud, hvis man ikke vil høre det.

Jeg har aldrig snydt i skolen

Så blev der stille. Hvis man kan sige “Jeg har aldrig snydt i skolen”, så er man selvfølgelig en god dreng eller pige. Men det kan jo alligevel være sket i en dumhed, at man har forsøgt sig. Endnu sjovere bliver historien typisk, hvis man er blevet opdaget.

Der er noget sjovt over at fortælle det, hvis man er blevet klogere. Så kan man huske tilbage på dengang, man dummede sig.

Jeg har aldrig været forelsket i en tegneseriefigur

Hvem har ikke set en tegneserie, hvor der var en rigtig sød pige eller dreng? Selvom det jo ikke er en rigtig forelskelse, kan man næsten godt have haft følelsen af det. Om det så er Nala fra Løvernes konge eller Tarzan, så er det da lidt sjovt.

De fleste har haft en eller flere tegneserie, de var helt vilde med. Derfor er der også god chance for, at man har levet sig ind i universet. Derfor vil mange drikke, når der bliver sagt “Jeg har aldrig været forelsket i en tegneseriefigur”.

Jeg har aldrig været utro

Det er bestemt en af de meget tunge spørgsmål. I nogle forsamlinger er det måske for meget, og man bør undgå det. Det gælder eksempelvis, hvis man ved, at nogle er blevet ramt af den slags. Det kan også være, der sidder en person, som virkelig har dummet sig før, og en anden i rummet er faktisk blevet påvirket af det.

Det kan dog også være, at tingene er lagt på hylden, og så er det okay at stille dette “Jeg har aldrig”-spørgsmål.

Jeg har aldrig spillet smart på andres bekostning

Det er de færreste, som ærligt kan sige, “jeg har aldrig” til dette spørgsmål. Selvom intentionerne måske ikke har været slemme, kan det alligevel være hændt. Man har tænkt, at noget var sjovt, og man ville sige det. Man har så formuleret det uden at tænke på, hvem det gik udover.

Jeg har aldrig haft en pinlig seksuel oplevelse

Det er et åbent spørgsmål, og man kan også stille det med noget mere specifikt. Typisk er de sjoveste “Jeg har aldrig”-spørgsmål dog en smule generelle. Det gør nemlig, at flere kan være med på det. Det er typisk mindre sjovt, hvis det kun vedrører en enkelt person.

Jeg har aldrig – et tilpasningsdygtigt spil

Selvom “Jeg har aldrig” er et sjovt spil for de fleste, er det naturligvis også et spil, hvor man skal være lidt varmsom. For hvad kan man egentlig tillade sig at spørge om?

Det er lidt forskelligt hvor grænserne går. For nogle er det næsten lige meget, hvad man siger. For andre er det lidt sværere at acceptere alting. Man vil måske gerne holde nogle bestemte ting privat. Derfor er det godt at have en forventning om på forhånd, hvad man kan spørge om. Nedenfor kommer 10 “Jeg har aldrig spørgsmål” som måske kan være sjove at stille.

Mange af spørgsmålene er altid lidt åbne. Nogle er helt klare, for selvfølgelig ved man, om man har prøvet en helt konkret ting. Andre gange er det lidt mere usikkert. Her kan man bøje tingene lidt som man vil. Det giver plads til fortolkning i spørgsmålene.

Uanset hvad handler det ultimativt om at finde den personlige spørgsmålsgrænse for dig – og internt blandt deltagerne. Man kan hurtigt forventningsafstemme og finde frem til en grænse, der passer perfekt til selskabet og situationen. Dét er blandt andet en af fordelene ved “Jeg har aldrig”, da det er super tilpasningsdygtigt.

Rigtig god fornøjelse!