Der er mange forventninger til unge mennesker i dag – du skal præstere i skolen/ på din uddannelse, du skal have erfaring fra arbejdsmarkedet, du skal følge med i, hvad der sker i omverdenen, du skal prioritere lektier, du skal dyrke sport og holde dig sund, dit liv skal ligne noget på instagram, og du skal være et godt menneske. Puha, alle de krav og forventninger bliver man da helt træt af. Når du har så meget om ørene i løbet af din dag, er det sikkert ikke altid, at du når at sætte dig ned, og faktisk bruge 2 minutter bare på dig. Det skal vi lave om på!

Jeg har ikke tid til nyheder

Hvis du kan nikke genkendende til den udtagelse, så er løsningen lige her til dig, nemlig en netavis. Intet ungt menneske har tid eller lyst til at læse nyheder og artikler via en fysisk avis. Den er upraktisk at have med på farten, og så er det egentlig heller ikke så bæredygtigt, at fælde alle de træer bare for at kunne læse nyhederne. Måske tænker du ”Jamen jeg har ikke tid”, og du har helt sikkert ret i, at din kalender er tætpakket, men prøv at tænk over din uge. Sidder du nogle gange og venter på offentlig transport? Eller måske er på skolen en halv time før undervisningen? Så kan du udnytte din tid endnu bedre.

Nyheder og ingen spildtid

Mens du alligevel sidder og venter, har du dine nyheder fra Jammerbugtsområdet lige ved hånden, så du nemt og hurtigt han få et overblik over, hvad der egentlig sker og er sket i dit område. Lyder det ikke nemt og overskueligt? Så hop ind på jammerbugten.dk og få alle dine lokale nyheder serveret lige ved hånden og når du har tid. Oplev avisen ved at klikke her.