Elsker du at tilbringe tid med din familie, og savner du at lave noget sammen? Hvorfor så ikke arrangere en forlænget weekendtur for hele familien? Det behøves hverken koste dyre domme eller være langt væk for, at I kan få en rigtig hyggelig tur ud af det. Har du brug for inspiration til, hvordan du får arrangeret den perfekte miniferie, så læs med videre.

Lej en feriebolig

Har du fundet ud af, hvor ferien skal gå hen, så er næste skridt at finde ud af, hvor I skal bo. I kan naturligvis vælge at bo på et hotel, men det kan hurtigt løbe op rent økonomisk, afhængig af, hvor I drager hen. Alternativt kan I vælge at leje en feriebolig, hvor I får rig mulighed for at hygge, spille brætspil og spise god mad. Du kan se mere her, hvis du er interesseret i en feriebolig nær Køge.

Find på sjove aktiviteter

Når du skal arrangere en miniferie for familien, så skal der selvfølgelig også planlægges et par aktiviteter. Det kan være oplevelser, udflugter eller gåture – det er helt op til dig og familien. Aktiviteterne skal gerne tilgodese store såvel som små familiemedlemmer, så alle kan tage del i aktiviteterne og finde ferien sjov.

Gå i gang med planlægningen i god tid

Har I ofte svært ved at finde tid til at ses hele familien? Så er det en god idé, hvis du går i gang med planlægningen af miniferien i god tid. Snak eventuelt sammen med resten af familien og find ud af, hvilke datoer der passer godt ind i deres skema. Derudover er det en fordel at lave en huskeliste over de ting, der skal medbringes på miniferien såsom håndklæder, toiletpapir med mere. På den måde kan du undgå at stresse rundt og i stedet få ro til at nyde ferien.