Det er ikke altid lige nemt at få alle tangenterne til at spille samme melodi. Vi har så travlt i vores hverdag, at glemsomheden og fortrængelse bliver et ubevidst element i dagligdagen. Du har sikkert svært ved at bryde en dårlig vane, når først rytmen har sat sig fast. Det kan være alt fra manglende overskud til personlig hygiejne, rengøring af hjemmet eller at du misser et måltid eller flere. Det er ganske normalt, når du har et fuldtidsstudie, fuldtids- eller deltidsarbejde, et socialt netværk og behov for afslapning og velvære. Men det er vigtigt, at du tillader dig selv den hurtige hjælp, når muligheden byder sig.

Bryd med sundhedsfascismen

Du kan sikkert nikke genkendende til idéen om diæter, slankekure og sunde kostvaner. Det er faktisk de færreste, der ikke har udforsket området. Vi er efterhånden blevet så opslugt af fitnessidéerne, at vi hellere vil undvære fedtrige måltider, end at skulle udsættes for skammen over at bestille take-away. Det skal dog slås fast, at denne tendens hverken gavner din krop eller dit sind. Det er ok, at man bukker under for hverdagens altopslugende fart. For selvom den klassiske spaghetti bolognese er hurtig, nem og sikker, så har du ikke altid overskuddet til at lave den. Så hvorfor gå sulten i seng, når du har muligheden for at bestille en Burger til levering?

Du kan også få sunde alternativer

Det er en udbredt misforståelse, at take-away består af udelukkende usunde og kalorierige produkter. Du kan faktisk finde burgere, der indeholder masser af vigtige ernæringskilder. De fleste restauranter udbyder også muligheden for grovboller samt frasortering af ingredienser. Det er hurtigt og nemt, så du kan bruge tiden, som du normalt ville bruge i køkkenet, på at tage dig et langt og forfriskende bad. Din mad leveres varm og spiseklar direkte til din hoveddør. Du vil blive overrasket over, hvordan så lille en hjælp kan gøre så stor en forskel. Derudover er det utroligt nemt. Alt det kræver er, at du vælger din foretrukne bruger. Derefter sørger du, for at den er, som du vil have den. Den kedelige del overstås hurtigt, da du klarer betalingen med det samme. Til sidst handler det blot om at holde ventetiden ud, efter du, naturligvis, har klaret den hårdeste del af opgaven: at udvælge maden. Der er heldigvis et hav af muligheder, så du skal nok finde noget i din smag.