Når man fylder år, er det altid lidt specielt. Det er en dag hvor alt opmærksomheden ligger på dig, og hvor du bliver fejret. Uanset om du fylder 14 eller 19, så er fødselsdagen en speciel dag. Hvis du gerne vil holde en fødselsdagsfest, skal det planlægges først. Der er en del ting der skal være styr på, så du kan få den bedst mulige fest. Du skal overveje om den skal holdes hjemme, eller om der skal lejes lokaler et sted. Derudover skal du overveje om i selv skal stå for maden, eller om den skal komme udefra. Hvis du gerne vil have mad udefra, kan du finde det hos LeMenu.

Inviter gæster i god tid

Når du skal holde din fest, og du gerne vil have en masse venner og familie med, er det en god ide at invitere dem i god tid. Hvis du sender invitationerne sent ud, er der nemlig en stor chance for, at folk ikke kan komme, fordi de allerede har planer, eller måske ikke har haft mulighed for at tage fri fra arbejde. Derfor skal du invitere dem i god tid, så de har muligheden for at kunne gøre deres kalender fri den dag, så de kan komme og fejre dig. På den måde er der altså flest af dine gæster, som kan komme.

Overvej sjove ting, som i kan lave

Selvom det at holde en fest i sig selv kan være enormt sjovt, kan det være en god ide at have noget planlagt, hvis der skulle gå hen og blive lidt kedeligt. Du kan eventuelt planlægge nogen sjove lege, som i kan lave. Hvis festen er for dig som er lidt ældre, kunne i eventuelt lave nogen sjove drukspil – det kunne for eksempel være beerpong. Sådan holder du altså en god og festlig fødselsdagsfest for dig og dine gæster.