Børn vil som regel gerne aktiveres, og ofte er den nemme løsning at sende børnene udenfor at lege. Det kan dog være svært at få børnene udenfor, hvis vejret er gråt, kedeligt og regnfuldt. Heldigvis foreligger der et væld af muligheder for, hvad du og dine børn kan lave sammen inden døre på sådan en regnvejrsdag.

Frem med varm kakao og varme tæpper

Sofahygge er en af de allerbedste aktiviteter, du kan finde på, når det regner. Desuden er det en aktivitet, som hele familien kan tage del i. Så frem med den varme kakao og sæt jer i sofaen med nogle varme tæpper. Hvis I føler for at gøre det ekstra hyggeligt, kan I sætte en god film på, som I kan slappe af til.

Dyst mod børnene i brætspil

Brætspil går du aldrig galt i byen med, og dine børn behøves ikke være særlig gamle, førend du kan finde et relevant og sjovt brætspil, som hele familien kan tage del i.

Der er flere fordele ved at dyste mod børnene i brætspil:

  • Dine børn har mulighed for at lære om nye ting.

  • Som familie får I kvalitetstid sammen.

Desuden føles det som om, at tiden meget hurtigere, når man har det sjovt, og før I ved af det, så er regnen fordrevet.

Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning

Du har måske hørt dette ordsprog før, og hvis det er tilfældet, har du helt sikkert også tænkt, at det er noget værre vrøvl. Men der er faktisk noget om snakken. For ved at trække i eksempelvis en flyverdragt, regnjakke og gummistøvler, så er vejret pludselig meget mere tåleligt. De fleste børn synes faktisk også, at der er noget helt vildt sjovt og fascinerende over at hoppe rundt fra vandpyt til vandpyt.