Når du når teenagealderen, er det ikke altid, det er lige sjovt at lave ting med mor og far. Du vil sikkert gerne købe dit eget tøj og hænge ud med vennerne. Dine forældre kan jo være en smule kedelige en gang imellem.

Der er dog flere aktiviteter, du sagtens stadig kan lave med mor og far. Det kan være sjove aktiviteter eller oplevelser, hvor I får en hyggelig dag sammen. Du får i dette indlæg inspiration til:

  • Comedy
  • Klatring
  • Forlystelsespark.

Tag til comedy

Det kan faktisk være rigtig sjovt at opleve en eller anden form for show sammen. I har måske ikke den samme musiksmag. En koncert er derfor ikke altid helt oplagt. Comedy er dog noget, hvor både teenagere og voksne kan være med.

I Danmark har vi en masse komikere, der turnerer rundt i landet med shows. Det kan derfor være en rigtig god anledning til at lave noget sammen med mor og far.

Det kan være en fordel, hvis I i fællesskab kan finde ud af, hvem I ønsker at se. Det gør det lidt sjovere for alle parter. Det kan dog også være sjovt at se et show med en komiker, som ingen af jer kender. Så har I det samme udgangspunkt.

Se forskellige comedyshows her.

Prøv grænser af med klatring

Skal der lidt mere spænding og aktivitet til, kan du også sagtens arrangere det med mor og far. En sjov udfordring både for dig og dine forældre kan være klatring. Her kan I virkelig få prøvet nogle grænser af.

Der findes mange forskellige klatrevægge og -faciliteter rundt om i landet. I skal derfor blot finde den rette løsning, der er tættest på jer.

Når du vælger at tage dine mor og far med ud at klatre, får I mulighed for at komme ud på dybt vand. Det kan være en sjov udfordring, hvor det ikke altid er ligetil. Det kan være en sjov måde at opleve noget sammen på. I får nemlig mulighed for at prøve noget nyt.

Det gode ved klatring er også, at der er mange forskellige sværhedsgrader. Der er både for begyndere og øvede. Der er derfor mulighed for at gøre det for oplevelsens skyld eller for at udfordre jeres evner til at klatre.

Lad alle slippe sit indre barn ud i en forlystelsespark

En tredje sjov aktivitet er at tage i forlystelsespark. Det bliver man aldrig for gammel til. Det kan derfor også være en sjov aktivitet for dine forældre. I Danmark har vi en masse sjove forlystelsesparker. Du finder derfor helt klart en, hvor I kan få en sjov dag.

I en forlystelsespark får både du og dine forældre mulighed for at komme tilbage til barndommen. Det er jo et stort legeland, og det er et sted, hvor du kan slå dig løs lige så tosset, som du vil. Du kan derfor få en rigtig sjov dag med dine forældre.

Vi slutter lige af med et sidste råd. Dine forældre er faktisk slet ikke så slemme. De vil bare gerne have en sjov oplevelse med dig. Du vil derfor helt sikkert glæde dem, hvis du kommer med et forslag til en aktivitet. Oven i hatten får du også en sjov oplevelse.